فرمانده سپاه: جنگ رخ خواهد داد اما اینکه کجا و کی باشد معلوم نیست/ غده سرطانی اسرائیل با ما سر جنگ دارد اما اینکه کی جنگ رخ دهد معلوم نیست
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، با جدی خواندن دشمنی اسراییل با اسلام و انقلاب، تهدیدات این رژیم علیه کشورمان را دشمنی دانست که نهایتا به درگیری فیزیکی ختم میشود .
به گزارش شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه)، خبرگزاری های ایران خبر دادند که سردار جعفری در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی توانمندیهای بهداری در رزم نیروهای مسلح که به همت معاونت بهداری نیروی زمینی سپاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی دربارهی تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفته است: تهدیدات آنها تنها ثابت میکند که دشمنی آنها با اسلام و انقلاب جدی است و نهایتا این دشمنیها به درگیری فیزیکی ختم خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ما تمام تلاش خود را بر این میگذاریم که توان دفاعی خود را بالا ببریم تا اگر تعرضی شد یا بیعقلی از جانب آنها صورت گرفت، با توان دفاعی بالا از خود و دیگر کشورهایی که به کمک ما نیاز دارند، دفاع کنیم.
جنگ با ما، آغاز نابودی دشمن است
به گزارش ایسنا، سردار محمدعلی جعفری همچنین در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی توانمندیهای بهداری در رزم نیروهای مسلح که به همت معاونت بهداری نیروی زمینی سپاه برگزار شده است، گفت: زمان در حال گذر است و شرایط به شدت متغیر و متحول میشود و اگر جنگی رخ دهد، دیگر جنگ هشت ساله با آن شرایطی که ما در مظلومیت قرار داشتیم نخواهد بود.
وی افزود: امروز نیروهای مسلح ما و بویژه سپاه از توانمندیها، تجهیزات و تجربه هشت سال دفاع مقدس در عرصههای سختافزاری و نرمافزاری برخوردار است. در روزی که دست ما خالی بود، آنها نتوانستند کاری انجام دهند، چه رسد به امروز.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه "کسی جرات حمله به ایران را ندارد"، اظهار کرد: جنگ رخ خواهد داد اما اینکه کجا و کی باشد معلوم نیست. انقلاب اسلامی مرز ندارد و تجربیات ما تنها متعلق به ما نیست بلکه ما باید تجربیاتی را که در طول انقلاب و بویژه هشت سال دفاع مقدس به دست آوردیم، به روز کنیم و به دیگران نیز انتقال دهیم.
جعفری با بیان اینکه "لکه ننگ و غده سرطانی یعنی اسرائیل با ما سر جنگ دارد اما اینکه کی جنگ رخ دهد معلوم نیست"، تاکید کرد: اکنون تنها راه مقابله را جنگ میدانند اما آنقدر احمقند که اربابهای آنها باید جلویشان را بگیرند.
وی با تاکید بر آمادگی سپاه برای مقابله با جنگ احتمالی آینده خاطرنشان کرد: اگر کاری را شروع کردند، نقطه نابودی و اتمام ماجرای آنهاست. این اتفاق بالاخره رخ خواهد داد؛ چراکه انقلاب با این شتاب که به سمت اهدافش حرکت میکند، برای آنها قابل تحمل نیست و بالاخره روزی شرایط جنگی را به وجود خواهند آورد.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: حتی اگر عقلانیت هم به خرج داده شود اما این حادثه رخ میدهد. همه میدانند که با قدرت نظام جمهوری اسلامی و بویژه در فرصت سی سالهای که پس از انقلاب بوجود آمد، نمیتوانند مقابله کنند اما تضمینی برای این عقلانیت وجود ندارد و ممکن است کارشان به جنون و دیوانگی برسد.
جعفری همچنین تاکید کرد: ما باید برای جنگی آماده شویم که ماهیت آن با ماهیت جنگ هشت ساله کاملا متفاوت است و هنر در این است که ما بتوانیم متناسب با جنگ آیندهای که در پیش داریم خود را تطبیق دهیم. ما باید با پایه و اساس قرار دادن تجربیات دفاع مقدس برای جنگ آینده آماده شویم، چراکه ماهیت آن بسیار متفاوت با جنگ گذشته خواهد بود.
سردار جعفری همچنین از بخشهای مختلف نمایشگاه تخصصی توانمندی بهداری در رزم نیروهای مسلح بازدید کرد.
فتوای سخیفی دیگر از مفتی سعودی
مفتیهای آلسعود بیتوجه به مشکلات جهان اسلام و توطئههای دشمنان برای صادر کردن فتواهای سخیف و بیارزش در حال ربودن گوی سبقت از یکدیگرند .
|
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ در حالی که مشرکان و کفار به مقدسترین و شریفترین مقدسات اسلامی و ساحت نورانی پیامبر اکرم (ص) اهانت میکنند و تمام تلاش خود را برای خدشه وارد کردن به طهارت و ساحت مقدس ایشان به کار گرفتهاند، یکی از مفتیهای سعودی در عربستان در فتوای بیارزش و سخیف به برهنه شدن زن و شوهر در برابر یکدیگر پرداخت.
«شیخ علی الربیعی» مفتی سعودی در صفحه توییتر خود در این باره نوشته است: «برهنگی زن و شوهر در نزد یکدیگر سبب بطلان عقد ازدواج آنها میشود و هر کس در مقابل همسرش برهنه شود، همسرش عملا مطلقه محسوب میشود و باید برای ادامه زندگی دوباره با همسرش ازدواج کند.»
در همین حال، «شریف شحاته» عضو اتحادیه جهانی علمای مسلمان، در گفتوگو با روزنامه الرأی کویت گفت: این فتوا فاقد سند دینی و استناد به کتاب و سنت پیامبر اکرم (ص) است و اسلام از چنین فتواهای عجیبی به دور است.
در برهه? کنونی که جهان اسلام در معرض توطئههای پیچیده دشمنان اسلامی و صهیونیستها قرار دارد، مفتیهای سعودی در دادن فتواهای عجیب و غریب و در عین حال بی ارزش و سخیف گوی سبقت را از یکدیگر ربودهاند.
مدارس پنج شنبهها به هیچ عنوان تعطیل نیستند
کمیسیون آموزش نیز با اذعان به پذیرش این قضیه که پنج شنبهها تعطیل نبوده و فعالیتهای فوقبرنامه از سوی مدارس انجام شود با این طرح موافقت کرده است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مدارس پنج شنبهها به هیچ عنوان تعطیل نیستند، گفت: مدارس میتوانند در این روز برنامههای فوقالعاده مانند اردوهای علمی تدارک ببینند.
جواد هروی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: تعطیلی روز پنج شنبهها طرحی است که امروز در بسیاری از سازمانهای کشورمان در حال انجام است، آموزش و پرورش نیز از این لحاظ که فشار سنگینی را بر روی دانش آموزان وارد نکند و بتواند برخی از طرحهای عقبافتاده مانند اردوها و فعالیتهای فوقبرنامه را اجرایی کند این گونه با سایر سازمانها همسو شده است.
وی خاطر نشان کرد:کمیسیون آموزش نیز با اذعان به پذیرش این قضیه که پنج شنبهها تعطیل نبوده و فعالیتهای فوقبرنامه از سوی مدارس انجام شود با این طرح موافقت کرده است.
هروی تصریح کرد: کمیسیون آموزش این مساله را بازبینی و مورد نظارت قرار میدهد کما این که وزارت آموزش و پرورش نیز باید بر این موضوع نظارت داشته و بر اساس اصول تعریف شده اقدام کند اگر غیر از این قضیه کاری انجام شود کمیسیون آموزش به این موضوع رسیدگی خواهد کرد.
فرمانده کل سپاه: جنگ با ایران رخ خواهد داد
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما با غده سرطانی شکل گرفته در وسط کشورهای اسلامی سر جنگ داریم، گفت: جنگ با ایران به هر حال رخ خواهد داد اما مکان و زمان آن معلوم نیست.
به گزارش الف،سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دومین نمایشگاه تخصصی توانمندیهای بهداری در رزم سپاه که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به تهدیدات صورت گرفته از سوی رژیم صهیونیستی علیه ایران، با تاکید بر اینکه ما با غده سرطانی شکل گرفته در وسط کشورهای اسلامی سر جنگ داریم، تاکید کرد: کسی جرات حمله گسترده زمینی به ایران را ندارد اما آنچه مسلم است، جنگ با ایران به هر حال رخ خواهد داد اما مکان و زمان آن معلوم نیست.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه امروز دیگر انقلاب اسلامی «مرز» ندارد، گفت: رژیم صهیونیستی بداند اگر کاری را شروع کند همانجا نقطه نابودی و اتمام ماجرای آنها خواهد بود. وی تصریح کرد: البته ماهیت این جنگ با جنگ تحمیلی فرق دارد و ما باید این تفاوت را در نیروهای مسلحمان تطبیق دهیم.فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با بیان اینکه هر کس اگر عاقل باشد می داند که نباید با انقلاب اسلامی بحنگد اظهار داشت: البته نمی توان برای این عقلانیت تضمینی ارایه کرد. ممکن است کار این دیوانگان به جایی بکشد که بخواهند جنگ را آغاز کنند و ما نیز باید برای جنگ آماده باشیم اما بدانید جنگ آینده با جنگ 8 سال دفاع مقدس بسیار متفاوت است.وی ادامه داد: نمی توان منکر جنگ آینده شد اما بدانید دیگر آن شرایطی که در دوران 8 سال دفاع مقدس برای ما به وقوع پیوست دیگر تکرار نمیشود.
جعفری گفت: نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال حاضر از تجهیزات و توانمندیهای بالایی برخوردار هستند و هیچ کشوری نمیتواند مقابل این توانمندیها بایستد.
زیباترین دختر دنیا یا یک لحظه دیدار علی (علیه السلام)
ایشان در جواب خاطره ای از دوران طلبگی تعریف میکنند و اظهار میکنند که هر چه که ایشان دارند دارند از کراماتی ست که بدنبال این امتحان الهی نصیبشان شده .
به گزارش سرویس وبلاگستان مشرق، مصطفی بخشایش در وبلاگ خود،منتظران مهدی نوشت :
ما در نجف در مدرسه صدر اقامت داشتیم . خیلی مقید بودیم که ، در جشن ها و ایام سرور مجالس جشن بگیریم ، و ایام سوگواری را هم ، سوگواری می گرفتیم ، یک شبی مصادف شده بود با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اول شب نماز مغرب و عشا می خواندیم و یک شربتی می خوردیم آنگاه با فکاهیاتی مجلس جشن و سرور ترتیب می دادیم . یک آقایی بود به نام آقا شیخ حیدر علی اصفهانی ، که نجف آبادی بود ، معدن ذوق بود . او که ، می آمد من به الکفایه ، قطعا به وجود می آمد جلسه دست او قرار می گرفت .
آن ایام مصادف شده بود با ایام قلب الاسد (10 الی 21 مرداد ) که ما خرما پزان می گوییم نجف با 25 و یا 35 درجه خیلی گرم می شد . آنسال در اطراف نجف باتلاقی درست شده بود و پشه های بوجود آمده بود که ، عربهای بومی را اذیت می کرد ما ایرانیها هم که ، اصلا خواب و استراحت نداشتیم . آنسال آنقدر گرما زیاد بود که ، اصلا قابل تحمل نبود نکته سوم اینکه حجره من رو به شرق بود . تقریبا هم مخروبه بود . من فروردین را در آنجا بطور طبیعی مطالعه می کردم و می خوابیدم . اردیبهشت هم مقداری قابل تحمل بود ولی دیگر از خرداد امکان استفاده از حجره نبود . گرما واقعا کشنده بود ، وقتی می خواستم بروم از حجره کتاب بردارم مثل این بود که وردست نان را از داخل تنور بر می دارم ، در اقل وقت و سریع !
با این تعاریف این جشن افتاده بود به این موقع ، در بغداد و بصره و نجف ، گرما ، تلفات هم گرفته بود ، ما بعد از شب نشستیم ، شربت هم درست شد ، آقا شیخ حیدر علی اصفهانی که ، کتابی هم نوشته بنام « شناسنامه خر » آمد. مدیر مدرسه مان ، مرحوم آقا سید اسماعیل اصفهانی هم آنجا بود ، به آقا شیخ علی گفت : آقا شب نمی گذره ، حرفی داری بگو ، ایشان یک تکه کاغذ روزنامه در آورد . عکس یک دختر بود که ، زیرش نوشته بود « اجمل بنات عصرها » « زیباترین دختر روزگار » گفت : آقایان من درباره این عکس از شما سوالی می کنم . اگر شما را مخیر کنند بین اینکه با این دختر بطور مشروع و قانونی ازدواج کنید – از همان اولین لحظه ملاقات عقد جاری شود و حتی یک لحظه هم خلاف شرع نباشد – و هزار سال هم زندگی کنید . با کمال خوشرویی و بدون غصه ، یا اینکه جمال علی (ع) را مستحبا زیارت و ملاقات کنید . کدام را انتخاب می کنید . سوال خیلی حساب شده بود . طرف دختر حلال بود و زیارت علی (ع) هم مستحبی .
گفت آقایان واقعیت را بگویید . جا نماز آب نکشید ، عجله نکنید ، درست جواب دهید. اول کاغذ را مدیر مدرسه گرفت و نگاه کرد و خطاب به پسرش که در کنارش نشسته بود با لهجه اصفهانی گفت : سید محمد! ما یک چیزی بگوئیم نری به مادرت بگوئی ها؟
معلوم شد نظر آقا چیست؟ شاگرد اول ما نمره اش را گرفت! همه زدند زیر خنده. کاغذ را به دومی دادند. نگاهی به عکس کرد و گفت: آقا شیخ علی، اختیار داری، وقتی آقا (مدیر مدرسه) اینطور فرمودند مگر ما قدرت داریم که خلافش را بگوئیم. آقا فرمودند دیگه! خوب در هر تکه خنده راه می افتاد. نفر سوم گفت : آقا شیخ حیدر این روایت از امام علی (ع) معروف است که فرموده اند « یا حارث حمدانی من یمت یرنی » (ای حارث حمدانی هر کی بمیرد مرا ملاقات می کند) پس ما انشاالله در موقعش جمال علی (ع) را ملاقات می کنیم! باز هم همه زدند زیر خنده، خوب ذوق بودند. واقعا سوال مشکلی بود. یکی از آقایان گفت : آقا شیخ حیدر گفتی زیارت آقا مستحبی است؟ گفتی آن هم شرعی صد در صد؟ آقا شیخ حیدر گفت : بلی گفت : والله چه عرض کنم (باز هم خنده حضار )
نفر پنجم من بودم. این کاغذ را دادند دست من. دیدم که نمی توانم نگاه کنم، کاغذ را رد کردم به نفر بعدی، گفتم : من یک لحظه دیدار علی (ع) را به هزاران سال زناشویی با این زن نمی دهم. یک وقت دیدم یک حالت خیلی عجیبی دست داد. تا آن وقت همچو حالتی ندیده بودم. شبیه به خواب و بیهوشی بلند شدم. اول شب قلب الاسد وارد حجره ام شدم، حالت غیر عادی، حجره رو به مشرق دیگر نفهمیدم، یکبار به حالتی دست یافتم. یک دفعه دیدم یک اتاق بزرگی است یک آقایی نشسته در صدر مجلس، تمام علامات و قیافه ای که شیعه و سنی درباره امام علی (ع) نوشته در این مرد موجود است. یک جوانی پیش من در سمت راستم نشسته بود. پرسیدم این آقا کیست؟ گفت : این آقا خود علی (ع) است، من سیر او را نگاه کردم. آمدم بیرون، رفتم همان جلسه، کاغذ رسیده دست نفر نهم یا دهم، رنگم پریده بود. نمی دانم شاید مرحوم شمس آبادی بود خطاب به من گفت : آقا شیخ محمد تقی شما کجا رفتید و آمدید؟ نمی خواستم ماجرا را بگویم، اگر بگم عیششون بهم می خوره، اصرار کردند و من بالاخره قضیه را گفتم و ماجرا را شرح دادم، خیلی منقلب شدند. خدا رحمت کند آقا سید اسماعیل ( مدیر ) را خطاب به آقا شیخ حیدر گفت : آقا دیگر از این شوخی ها نکن، ما را بد آزمایش کردی. این از خاطرات بزرگ زندگی من است».
محمدرضا عارف
حمدرضا عارف درباره احتمال کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: این موضوع بحثی زود رس و زود هنگام است، باید تلاش کنیم فضا برای مشارکت حداکثری فراهم شود. ( 24 تیر 1391)
اسحاق جهانگیری
بالاخره وقتی اسم افراد مطرح میشود، نمیتوان گفت که اصلاً فکر نکردم. ولی هنوز به تصمیم نرسیدهایم. چون ما عضوی از یک جریان به نام جریان اصلاحطلبان هستیم. پس مستقلاً نمیتوانیم اقدام کنیم. اینکه برخی دیگر نیز چنین میکنند و خود رأساً تصمیم میگیرند بیاینکه با مجموعه اصلاحطلبان مشورت کنند، نه تنها کمک نمیکند، بلکه آسیب هم میزند. ما یک پیکره هستیم. اصلاحطلبان بزرگانی دارند. احترام و نظر آنها لازم است. بالاخره اتفاقاتی در کشورمان برای اصلاحطلبان رخ داد و اکنون پرسش مهم این است که اصلاً در انتخابات باید شرکت کرد یا نباید شرکت کرد؟ اگر قرار است شرکت کنیم، سازوکارمان چه باید باشد؟( 1391/4/25)
سید حسن خمینی
* "سید محمد حسن مخبر" از شاگردان حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی با ارسال یادداشتی به "انتخاب"، ضمن انتقاد شدید از بی اخلاقی های مرسوم در فضای سیاسی ایران، انتشار اخباری در مورد کاندیداتوری نوه امام (ره) در انتخابات ریاست جمهوری را "تعجب برانگیز" خوانده است. . 2( اردیبهشت 1391)
* قدرت علیخانی: سیدحسن خمینی قطعا برای ریاست جمهوری کاندیدا نمیشود علیخانی تاکید کرد: خود سیدحسن آقای خمینی کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را رد کردند ، یک بار هم بنده یک مصاحبه مفصل در همین زمینه گفتم که شان جناب آقای سید حسن خمینی اجل از مسائل اجرایی است که بخواهند کاندیدا شوند، لیکن متاسفانه برخی رسانه های خاص همچنان به شایعه سازی دامن می زنند.تاریخ انتشار:( 10مرداد 1391 )
علی اکبر صالحی
وزیر امور خارجه کشورمان گفت که آیا به من میآید که کاندیدای ریاست جمهوری شوم.
علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان و در پاسخ به این س?ال که آیا شما کاندیدای ریاست جمهوری خواهید شد یا خیر، اظهار داشت: آیا به من میآید که کاندیدای ریاست جمهوری شوم.
وی افزود: کاندیداتوری برای ریاست جمهوری لیاقت میخواهد. تاریخ انتشار:( 26تیر1391)
غلامعلی حدادعادل
غلامعلی حدادعادل در حاشیه بیست و نهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم کاندیدا می شوید اظهار کرد: فرصت زیادی برای تصمیم گیری هست عجله نکنید.
این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین در برابر این پرسش که آیا برای تصمیم گیری در رابطه با انتخابات برنامه ریزی دارید گفت: هنوز به جمع بندی نرسیده ام(.24/8/91)
کمال خرازی
*کمال خرازی نامزدی اش را در انتخابات ریاست جمهوری آینده تکذیب کرد.
دفتر کمال خرازی وزیر اسبق امور خارجه در خبری که در اختیار خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، قرار داد خبر کاندیداتوری وی در انتخابات آینده ریاست جمهوری را تکذیب کرد.
بر این اساس کمال خرازی گفت که نامزدی ام در انتخابات آینده ریاست جمهوری شایعه است و آن را تکذیب می کنم.
پیش از این برخی از رسانه های اصلاح طلب از حضور کمال خرازی به عنوان نامزد ریاست جمهوری آینده خبر داده بودند. (28.4.91 )
*کمال خرازی وزیر امور خارجه دولت اصلاحات در پاسخ به این س?ال که آیا شما قصد نامزدی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را دارید؟ گفت: «خیر؛ مسائلی که در این زمینه منتشر شده شایعه است.»
پیش از این اخباری مبنی بر احتمال نامزدی خرازی در انتخابات آینده ریاست جمهوری منتشر شده بود.تاریخ انتشار:( 6 شهریور 1391 )
عزت الله ضرغامی
* رئیس سازمان صدا و سیما در پاسخ به خبر احتمال نامزدیاش در انتخابات ریاستجمهوری گفت: بنده به این س?ال بارها جواب دادهام.
*عزتالله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما در گفتوگو با فارس و در پاسخ به این س?ال که آیا شما قصد نامزدی برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را دارید؟گفت: بنده به این س?ال بارها جواب دادهام؛ ما همین کاری که داریم انجام میدهیم و این کار برایمان از هر چیز دیگری مهمتر است.
علی نیکزاد
علی نیکزاد در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه از هم اکنون نام شما به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آینده مطرح است نظر شما در این ارتباط چیست؟ به ایلنا گفت: عرفا، اخلاقا، قانونا و شرعا راجع به این موضوع اکنون نمیتوان صحبت کرد.( 4 اردیبهشت 1391)
علی فلاحیان
فلاحیان درباره نامزدی خود گفت: من گفتم جوانها در انتخابات شرکت کنند، من 62 سال دارم و جوان نیستم. (1391/6/18)
یحیی آل اسحاق
* یحیی آل اسحاق رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن تهران که از وی با عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم یاد میشود، در گفتوگو با فارس، در پاسخ به س?الی درباره کاندیداتوریاش در انتخابات دهم گفت: بنده تاکنون به این موضوع فکر نکردم و اصلا درباره آن اطلاعی ندارم و آنچه مطرح شده تنها یک گمانه زنی رسانهای بوده است.
آل اسحاق در پاسخ به این س?ال که آیا شما کاندیداتوری خود را برای انتخابات آتی رد میکنید، گفت: اگر تیم منسجم اقتصادی برای ریاست جمهوری شکل بگیرد بنده عضو آن تیم میشوم چرا که معتقدم این تیم باید شکل بگیرد.
رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن تهران در پایان با بیان اینکه نمیتواند کاندیداتوریش را برای انتخابات آتی ریاست جمهوری تائید یا رد کند، گفت: در صورتی که با حضور در تیم اقتصادی، بنا باشد در انتخابات شرکت کنم حاضرم در این باره فکر کنم.( 7 تیر 1391)
*یحیی آل اسحاق: در هیچ کجا نگفتم نامزد ریاست جمهوری می شوم صبح روز شنبه گفت و گویی به نقل از یحیی آل اسحاق با روزنامه آرمان روابط عمومی با عنوان « اعلام آمادگی رییس اتاق برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری » منتشر شد که واکنش آل اسحاق را به دنبال داشت.
آل اسحاق در گفت و گو با خبرآنلاین در این رابطه گفت: « من هر گز در آن گفت و گو اعلام نکردم که می خواهم نامزد انتخابات ریاست جمهوری بشوم. » ( 18/6/91)
منوچهر متکی
وزیر پیشین امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه «آیا قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را خواهید داشت»، به مطایبه، گفت: عجب سوالات مهمی می پرسید؟ ( 1391/04/09)
سعید جلیلی
در حالیکه سایت نزدیک به سعید جلیلی در واکنش به گزارش بازتاب کاندیداتوری سعید جلیلی رابرای انتخابات ریاست جمهوری را تلویحا تکذیب کرده بود رجانیوز رسانه حامی وی ، در واکنش به گزارش بازتاب جلیلی را یکی از گزینه های اصلی انتخابات ریاست جمهوری قلمداد کرد.
دبیر شورایعالی امنیت ملی که این روزها در بین مردم به نماد مقاومت انقلابی در حوزه سیاست خارجی تبدیل شده، از محوطه محل اقامه نماز بیت رهبری خارج میشود و در حالی که زمزمههای نمازگزاران درباره کاندیداتوری احتمالی او در انتخابات شنیده میشود، از ما میشنود: "شما الان به یکی از گزینههای جدی جریان انقلاب و گفتمان سوم تیر برای ریاست جمهوری یازدهم مطرح هستید؛ پس چرا هیچگونه اعلام موضعی در این باره نمیکنید؟" و در ادامه جواب متواضعانه او همراه با لبخند دیگر جایی برای ادامه این بحث نمیگذارد"من کارگر این نظام هستم و ..."
کامران باقری لنکرانی
باقری لنکرانی درباره موضوعاتی که درباره نامزدی وی برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده است، گفت: بنده به دنبال این سمت نیستم اما وظیفهام هر چه باشد عمل میکنم. ما وظیفه نداریم اعلام داوطلبی کنیم اما اگر تکلیفی باشد طبق آن عمل خواهیم کرد.
سخنگوی جبهه پایداری با تاکید بر اینکه بنده تلاش برای قرار گرفتن در پست ریاست جمهوری را وظیفه خود نمیدانم خاطرنشان کرد: برخی افراد این کار را تکلیف خود تشخیص دادهاند. (91/04/24 )
حبیب الله بیطرف
وزیر نیروی دولت های هفتم و هشتم در پاسخ به این مطلب ایلنا مبنی بر اینکه کاندیداتوری وی از سوی رسانه ها و اشخاص اصولگرا مطرح شده است، گفت: بدیهی است مقاصد دیگری از طرح این مسائل دنبال می شود.
وزیر نیور در دولت اصلاحات کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را کذب محض دانست.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کاندیداتوری وی از سوی رسانه ها و اشخاص اصولگرا مطرح شده است، گفت: بدیهی است مقاصد دیگری از طرح این مسائل دنبال می شود. (20 تیر 1391 )
محمد شریعتمداری
عضو شورای راهبردی روابط خارجی در واکنش به خبر کاندیداتوریاش در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت که در حال حاضر تصمیمی در این خصوص اتخاذ نکرده است(11391/5/19)
محمد رویانیان
رویانیان میگوید قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد. او همچنین گفت قصد کرده بعد از دوران مدیریتش در پرسپولیس مسئولیتی نپذیرد.تاریخ انتشار:( 18 شهریور 1391 )
احمد توکلی
توکلی در پاسخ به س?ال یکی از خبرنگاران در خصوص احتمال حضورش در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم که سال آینده برگزار میشود، گفت: فعلا شرایط جسمی خوبی ندارم. (13 شهریور 1391)
مصطفی کواکبیان
دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری در عید غدیر موضعگیری میکنم. (2 شهریور 1391)
علی سعید لو
سعید لو درباره احتمال نامزدی اش در انتخابات سال آینده گفت: درآن زمان، هرجا، هرکاری که روی زمین مانده باشد میکنیم. وی همچنین درپاسخ به این سوال که بعد از دولت کجا خواهد رفت گفت: ما جزء دولت هستیم دیگر. کار که در این مملکت زیاد است؛ آنقدر شهر و روستا هست که بسازیم.(1391/5/31)
حمیدرضا حاجی بابایی
حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در پاسخ به این س?ال که آیا شما نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم میشوید، اظهار داشت: "بنده هر چه بگویم یک چیزی درست میکنند."
وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه گفته میشود شما یکی از نامزدهای ریاستجمهوری هستید، تصریح کرد: بگذارید بگویند؛ از هرکس که این موضوع را مطرح میکند بپرسید.
وی در پاسخ به این س?ال که آیا نامزدی خود را تکذیب میکنید، گفت: اصلاً در این باره نمیخواهم صحبت کنم.(91/05/22)
اسفندیار رحیم مشایی
بولتن هایی مطالبی را به مشایی نسبت داده و نوشته اند:
«شنیده شده در ماه رمضان مراسم افطاری در ساختمان کوثر صورت گرفت. در این افطاری آقای مشایی بحثهایی در مورد رابطه شب قدر و حضرت زهرا(س) مطرح کرده است و میگوید: من به صراحت میگویم از آقایانی که در انتخابات ریاست جمهوری مطرح هستند، من هیچ کم ندارم، نباید بگذاریم برنامههای این دولت زمین و ابتر بماند و به فضل خدا و کمک دوستان، دولت آینده هم دست ما خواهد بود، شخص خودم هم اعلام آمادگی کرده ام و میآیم، آقای احمدینژاد بنده را متقاعد کرد تا حضور داشته باشم.
مرکز ارتباطات، اطلاعات و تبلیغات دفتر رئیس جمهور آنچه را که سناریوسازی برخی سایتهای خبری بر اساس اخبار کذب و جعلی را که تبدیل به خبر صفحه اول یک روزنامه تازه تاسیس شده است خواند، تکذیب کرد (14 شهریور)
به گزارش فردا،پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،تحلیل های امروز درباره این خبر را سناریوسازی نامید و اعلام کرد که دعاوی حقوقی خود را در این خصوص تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد. ( 15 شهریور 1391)
حسن غفوری فرد
حسن غفوری فرد گفت: من عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی هستم و هر تصمیمی که این حزب اتخاذ کند میپذیرم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درگفت وگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با شایعاتی مبنی بر احتمال حضور وی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری اظهار کرد: من عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی هستم و تصمیم گیری در این مورد نیز برعهده حزب موتلفه اسلامی است.
وی افزود: برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری منتظر تصمیم حزب موتلفه هستم.(1391-05-31)
محمدعلی نجفی
عضو شورای شهر تهران گفت که موضوع کاندیداتوریام برای انتخابات آینده ریاستجمهوری شایعه است.
محمدعلی نجفی از بنیانگذاران حزب کارگزاران و رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت خاتمی در گفتوگو با فارس درباره کاندیداتوریاش در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم اظهار داشت: آنچه تا به حال از سوی برخی از دوستان یا رسانهها مطرح شده بر اساس گمانهزنیهای خودشان است و بحثی از طرف من یا تشکیلاتی در ارتباط با جریان اصلاحطلب وجود نداشته است و از نظر من شایعه است.
عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این س?ال که آیا قصد نامزدی در انتخابات را دارید یا خیر، گفت: فعلا قصد ندارم بیایم و هیچ فکری نکردهام؛ از نظر من شایعه است. (17 تیر 1391)
32نامزد احتمالی ریاست جمهوری چه گفتند؟+ جدول
دولت دهم با همه حرف ها و حدیث ها به پایان دوره خود رسیده است، حرف فراتر از این است که از کجامی دانیم یکسال از عمر دولت باقی مانده است! باید منتظر بود و دید چهار سال بعدی به دست چه کسی می رسد و چه خواهد کرد؟
این روزها بحث چهار سال پیش رو و گذرگاه نود و دویی آن پر رفت و آمد و داغ داغ است. کرسی ریاست جمهوری آنقدر بی ارزش نیست که با همه توصیه ها نسبت به عدم اقدامات و فعالیت های زودرس، برخی از سیاسیون و رسانه ها بتوانند جلوی حرص رسانه ای و سیاسی خود را بگیرند. زنگ انتخابات دهم در حال تمام شدن است دوره ای که با وجود نکات مثبت ولی حواشی و نواقص این دوره به خصوص در عرصه های اقتصادی باعث شده است تا این موضوع بعد از 8 سال حالت خاص تری به خود بگیرد. نیاز به فردی کاردان و مدبر برای خروج از موقعیت فعلی کشور به خصوص در عرصه اقتصادی احساس می شود؛ فردی که اهل عمل در کنار شعار باشد و از حواشی بپرهیزد. برای همین عده ای بر روی اقتصاد دان بودن چنین فردی تاکید دارند، برخی مشکلات را ناشی از عدم ائتلاف و همکاری رو به جلو بین گروه های مختلف می بینند و هنوز از فضاهای به وجود آمده بعد از سال 88 ناراحت هستند و نیاز را به سوی شخصی می بینند تا بتوانند با وحدت و آشتی ملی از همه طیف ها در جهت پیشرفت استفاده کند و شرایط سیاسی فعلی را نیز بهبود بخشد و افرادی هم فضا را نیازمند طیف مقابل جریان فعلی می بینند که شاید با چرخش قدرت، فضا با نگاه تازه عوض و کارآمد تر شود.
این مهم باعث شده است که از حال، تنور انتخابات داغ باشد و بازار حدس و گمان ها درباره افراد برای کاندیداتوری در انتخابات یازدهم شلوغ باشد، همه نگاه های مذکور باعث شده است تا کل نظرات در نظام دو قطبی احزاب ایران در دو طیف اصلی مطرح شود و باز اصولگرایی و اصلاح طلبی!
افرادی که از آنان نام برده شده است، به صرف اینکه نامشان در رسانه ها مطرح شده و خود یا اطرافیان به سوال خبرنگاران مبنی بر حضور در انتخابات ریاست جمهوری جواب داده اند نامشان در این متن نقل شده است و برخی از آنان از حال هر گونه خبر و حضور را تکذیب کرده اند
از شاخه اصولگرایان، طیف گسترده ای برای این انتخابات نامشان مطرح شده که این انشعابات برگرفته شده از جریانات بعد از سال 88 و انتخابات مجلس نهم بود افرادی چون ولایتی، قالیباف، رضایی، لاریجانی، حدادعادل و..... اما طیف دیگر اصلاح طلبان هستند که هنوز در درون خود مانند انتخابات مجلس و بعد از فتنه سال 88 درباره حضور و چگونگی حضور در انتخابات به صورت درون گروهی صحبت هایی دارند. در این طیف از طرفداران سید محمد خاتمی ، عبدالله نوری تا افراد کارگزاران و... وجود دارند.
ریاست جمهوری
اما آنچه که مشخص است در میان مردم، گفتمان ارزشی انقلاب و بحث خدمت به مردم و عدالت که از شعار های دولت نهم و دهم نیز بود جا افتاده و یک مطالبه است و بیش از آنکه مهم باشد فرد جدید چه نگرش سیاسی دارد مهم این است که با هر سلیقه ای طبق گفتمان انقلاب و ارزش های آن پیش رود و از بحث ها و بازی های جناحی جلوگیری کند وکار مهم او این است که فضای دارای حاشیه کشور را در موقعیت خاص کنونی آرام کند و طرح های کلانی که در دوره قبل اجرایی شده چون مسکن مهر، توزیع یارانه ها و....را بدون سیاسی بازی و بنا بر منفعت مردم پیش برد.
اما اسم هایی زیادی در همین فضای داغ مطرح شده است نام هایی که یکبار بر زبان رسانه ها آمده اند تا اسم هایی که مدت هاست ذهن ها بر روی آنان متمرکز شده است. اسم هایی چون هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، علی اکبر ولایتی تا سید محمد خاتمی و سید حسن خمینی نوه امام بزرگوار ما، محمد رویانیان و گزینه های دولتی چون نیکزاد، صالحی و...
این نام ها اکثرا زیر ذربین رسانه ها رفتند و خود و یا اطرافیانشان به این سوال پاسخ داده اند که آیا شما برای ریاست جمهوری یازدهم کاندید می شوید؟
پاسخ های همه افراد را در جدول زیر با هم مرور خواهیم کرد.
علی اکبر ولایتی
ولایتی در پاسخ به سوالی که آیا نامزد انتخابات ریاست جمهوری خواهید شد اظهار داشت: در حال حاضر قصد ندارم در این خصوص اظهار نظر کنم.(30/2/91)
هاشمی رفسنجانی
*«حجتالاسلام قدرت الله علیخانی» مشاور آیتالله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به اینکه «آیا برخی گفتههای اشخاص مبنی بر تلاش آیتالله هاشمی رفسنجانی برای حضور در ریاست جمهوریاش درست است؟» نیز گفت: «من چیزی نشنیدهام.»
*محمد هاشمی درباره انتشار اخباری مبنی بر حضور برادرش، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفت: این خبر تنها و تنها گمانه زنی رسانه ای است. بنده خبر حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را قویاً تکذیب می کنم.
*حتی وزیر اطلاعات دوران سازندگی نیز کاندیاتوری هاشمی رفسنجانی را بعید دانست.
*حجتالاسلام علی فلاحیان در این خصوص گفته بود: من این موضوع را از آقای هاشمی رفسنجانی نشنیدهام اما به نظرم، باید جوانها در انتخابات 92 نامزد شوند. (شهریور 1391)
*مرتضی سجادیان درباره کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، گفت: هاشمی اصلا تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ندارد و مصالح نظام و کشور برای وی اهمیت خاصی دارد و به زودی نظر خود را درباره ماهیت انتخابات و کاندیدای مورد نظرش اعلام خواهد کرد(.15 شهریور 1391)
علی لاریجانی
* {در پاسخ به سوال خبرنگاران} برنامهای برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری آینده ندارم. {در واکنش به احتمال تعدد کاندیداهای اصولگرا در انتخابات ریاستجمهوری آینده} فکر میکنم شما حرف حسابیتان تمام شده و میخواهید زور بزنید که س?ال کنید!( 1391/5/1)
* تمایلی در آقای لاریجانی برای کاندیداتوری ندیدهام. نه تنها تمایل، بلکه هیچ اشاره و علائمی درباره اینکه آقای لاریجانی میخواهد کاندیدا ریاست جمهوری یازدهم باشد، مشاهده نکردهام و برداشت شخصی بنده این است که ایشان اقدامی برای کاندیداتوری نخواهد داشت گرچه در کشور همه چیز امکانپذیر است.(جهانگیر زاده)
علی اکبر ناطق نوری
در پی انتشار اخباری مبنی بر «احتمال نامزدی حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری در انتخابات آینده»، مسئول دفتر وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حجتالاسلام ناطقنوری کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نمیشود.
حجتالاسلام ناطقنوری عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز پیش از این نیز در مهر ماه 1383 اعلام کرده بود «من در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا نیستم و انشاءالله تا روز قیامت هم برای هیچ انتخاباتی نامزد نخواهم شد ».91(/06/26)
سید محمد خاتمی
کواکبیان درباره آخرین موضع خاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: خاتمی فعلا گفته باید شرایط پیش برود تا ببینیم چه میشود.تاریخ انتشار: (12 شهریور 1391)
محسن رضایی
*دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت :هر چند هنوز تصمیم جدی و قاطع برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده نگرفته ام، اما حتم بدانید برخلاف دوره های قبلی از هیچ نامزدی اعلام حمایت نمی کنم ، چراکه نامزدهای احتمالی آینده را فاقد توانایی های لازم برای ایجاد تحولات مورد نظرم می دانم.( 10 خرداد 1391)
*دکتر رضایی معتقد است اقدامات و فعالیتهای انتخاباتی زودرس، به مصلحت کشور نیست و افراد و جناح های سیاسی نباید در این خصوص عجله کنند. (اطلاعیه دفتر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام (1391/5/3 )
قالیباف
*محمدنبی رودکی مشاور محمدباقر قالیباف شهردار تهران از قطعیبودن حضور قالیباف در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری خبر داده بود که این خبر هم با صدور بیانیه ای از سوی اداره کل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تهران تکذیب شده بود. اما بعد از این اظهار نظر، شهردار تهران با بیان اینکه فعلا در مورد انتخابات ریاستجمهوری اظهارنظری نمیکند، در واکنش به اخبار منتشر شده در خصوص نامزد شدنش در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم، گفت: این موضوع را باید از همانهایی که چنین خبری را مطرح کردند بپرسید، البته در این رابطه روابط عمومی شهرداری پاسخ لازم را داد. محمد باقر قالیباف: فعلا اظهارنظری درمورد شرکت در انتخابات نمیکنم(4/5/91)
مصطفی پور محمدی
رئیس سازمان بازرسی اظهارنظر درباره اعلام حضور و کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را زودهنگام خواند اما آن را رد هم نکرد.(27/4/90)
حسن روحانی
رئیس مرکز تحقیقات اسرتلاتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی اخبار درباره کاندیداتوری اش برای انتخابات ریاست جمهوری را تکذیب کرد و در پاسخ به اینکه آیا برای انتخابات ریاست جمهوری برنامه ای دارید، گفت: خیر. ( 10 تیر 1391 )
ورودمهدیهاشمیبااسکورتتیمحفاظتهاشمی
مهدی هاشمی فرزند آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام که مدتی است خارج از کشور در انگلیس اقامت دارد بزودی وارد کشور می شود.
به گزارش سروش نیوز،مهدی هاشمی امشب و در ساعات اولیه بامداد وارد فرودگاه امام خمینی(ره )می شود و از آنجا با حمایت و اسکورت تیم حفاظتی آیت الله هاشمی به منزل منتقل می شود.
در برخی از رسانه ها امروز به عنوان روز ورود مهدی هاشمی به کشور نامبرده می شد که همین امر باعث تجمع برخی از دانشجویان در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)شد اما از مهدی هاشمی خبری نشد.البته این احتمال وجود دارد به دلیل برخی اعتراضات داخلی وی سفر خود را به تعویق بیاندازد.
لازم بذکر است طبق بررسی های و تحلیل ها, مدت هاست برخی فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی را در اقدامات بعد از انتخابات دخیل می دانند که این خود فرصتی است تا مهدی هاشمی به اتهاماتش پاسخگو باشد.
9 نکته زندگی که منجر به خوشبختی میشود
آیا واقعاَ شاد هستید؟ آیا اصلاً میدانید شاد بودن به چه معنی است و برای رسیدن به خوشبختی چه باید کرد؟ این سوالات برای کسانیکه به دنبال خوشبختی هستند خیلی مهم است. اگر میخواهید شاد باشید باید درک کنید که میتوانید شاد باشید و باید شاد باشید. خیلیها بهاشتباه باور دارند که لیاقت خوشبختی را ندارند و بدبختی خود را بعنوان سرنوشتشان پذیرفتهاند. حقیقت این است که خوشبختی، مثل هر چیز دیگری در زندگی، باید پرورانده شود. در زیر به چند نکته برای رسیدن به خوشبختی در زندگی اشاره میکنیم.
1. بدانید که چه چیزی شادتان میکند. هرکسی برای رسیدن به شادی و خوشبختی نیازهای خاصی دارد و چیزی که باعث شادی یک نفر میشود، ممکن است برای دیگری اینطور نباشد. باید با خودتان بیشتر آشنا شوید و نگران این نباشید که امیال و خواستههایتان با همنوعانتان متفاوت است یا خیر.
2. برای رسیدن به اهدافی که باور دارید شادتان میکنند، برنامهریزی کنید. وقتی اهدافتان را دنبال میکنید، روحیه بهتری خواهید داشت و بخاطر دنبال کردن چیزی که برایتان اهمیت دارد، احساس بهتری به خودتان پیدا خواهید کرد.
3. دور و برتان را با آدمهای شاد پر کنید. وقتی اطرافتان پر از آدمهای ناامید و افسرده باشد، خیلی راحت دچار افکار منفی میشوید. برعکس، وقتی دور و بر آدمهای شاد باشید، روحیه مثبت آنها در شما نیز اثر خواهد گذاشت.
4. وقتی چیزی خوب پیش نمیرود، به جای افسوس خوردن به دنبال راهحل باشید. افراد شاد و خوشبخت اجازه نمیدهند که موانع زندگی بر روحیه آنها تاثیر بگذارد زیرا میدانند که با کمی فکر کردن میتوانند وضعیت موجود را به نفع خود تغییر دهند.
5. هر روز چند دقیقه به چیزهایی که شادتان میکند فکر کنید. این چند دقیقه فرصت لازم برای متمرکز شدن روی نقاط مثبت زندگی را به شما میدهد و شما را به خوشبختی و شادی طولانی میرساند.
6. همچنین خیلی مهم است که هر روز زمانی را به انجام کار خوب برای خودتان اختصاص دهید. چه مهمان کردن خودتان به یک ناهار خوشمزه باشد، چه یک حمام طولانی گرم، یا صرف کردن زمان بیشتری برای ظاهرتان، با این کارها روحیهتان بسیار بهتر خواهد شد.
7. پیدا کردن نکاتی خندهدار در موقعیتهای مختلف راهی برای رسیدن به شادی و خوشبختی است. بااینکه زمانهایی وجود دارد که نیازمند این است که جدی باشید، اما در مواقع مناسب راهی برای شوخی و شوخطبعی پیدا کنید تا همه چیز برایتان مفرحتر به نظر برسد.
8. حفظ سلامتی یک راه عالی دیگر برای رسیدن به خوشبختی است. داشتن اضافهوزن یا نخوردن غذاهای سالم و مغذی میتواند تاثیری منفی بر روحیه شما داشته باشد. علاوهبراین، ورزش یکی از راههای شناختهشده برای تولید اندورفین در بدن است که مسئول ایجاد احساس شادی است.
9. و آخر اینکه، خیلی مهم است که درک کنید شما شایسته خوشبخت شدن هستید. آنهایی که باور دارند لیاقت خوشبختی را ندارند، به طور ناخودآگاه، تلاششان برای دست یافتن به خوشبختی را خراب میکنند. درصورت لزوم هر روز به خودتان بگویید که لیاقت شاد بودن را دارید و به راهکارهایی برای رسیدن به شادی و خوشبختی فکر کنید.
تعریف خوشبختی بسیار دشوار است اما اکثر افراد میدانند که شاد و خوشبخت هستند یا خیر. افراد زیادی باور دارند که خوشبختی شکلی از شانس است و بعضی افراد سرنوشتشان این است که شاد و خوشبخت باشند، درحالیکه در سرنوشت بعضی دیگر بدبختی نوشته شده است. حقیقت این نیست. همه آدمها میتوانند با بکارگیری این نکات به موفقیت و شادی در زندگیشان دست یابند. بااینکه این نکات بسیار جزئی و ساده بودند اما کمکتان میکنند هر روز قدم جدیدی برای رسیدن به خوشبختی بردارید.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
عکس محمدرضا مهقانی در آذر ماه93
کریمی:عادت ندارم نان حرام سر سفرهام ببرم
مدیریت برق بندرترکمن
سلیمی در نطق میاندستور: حذف شعار مرگ بر آمریکا کشیدن صندلی از ز
ثروتی خطاب به مسئولان خراسان شمالی: پروژه راهآهن گرگان-بجنورد- م
موسوی در اخطار قانون اساسی: رقم تعرفه برق باید مشخص باشد
قاضی پور در اخطار قانون اساسی مخابرات روستایی باید بررسی شود
گزارش تصویری/ صحن علنی مجلس روز چهارشنبه 15 آبانماه
پیام تسلیت فراکسیون زنان و خانواده در پی درگذشت حبیبالله عسگراول
[عناوین آرشیوشده]