شرور سابقهدار معروف به «گوریل» که با تهدید قمه از مردم سلب آسایش و امنیت میکرد، از سوی پلیس یزد دستگیر شد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ یوسف سپهوند، فرمانده انتظامی شهرستان یزد در این باره گفت: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر ایجاد مزاحمت از سوی تعدادی اوباش که با عربدهکشی و ایجاد مزاحمت موجب رعب و وحشت مردم شده بودند، ماموران انتظامی شهرستان یزد عازم محل شدند.
سپهوند افزود: با حضور پلیس در محل مشخص شد دو نفر با یک دستگاه موتورسیکلت برای نوامیس مردم ایجاد مزاحمت کرده و با دو نفر از بسیجیان که امر به معروف و نهی از منکر میکردند، درگیر شدهاند و با قمه، دست یکی از آنان را مجروح کرده و با یک دستگاه موتورسیکلت از محل متواری شدهاند.
وی تصریح کرد: با بررسیهای بعدی معلوم شد متهم اصلی به نام مهدی معروف به «گوریل» دارای سابقه شرارت، نزاع و درگیری، مزاحمت برای نوامیس و تهیه و توزیع مشروبات الکلی است.
وی تصریح کرد: محل اختفای متهم شرور شناسایی و وی در یک عملیات ضربتی توسط ماموران انتظامی دستگیر شد.فرمانده انتظامی شهرستان یزد خاطرنشان کرد: با تکمیل پرونده، متهم با حکم قضایی روانه زندان شد.
افشای راز نظامی ترکیه پس از 29 سال
عصمت یلماز وزیر دفاع در خصوص سقوط هواپیمای جنگنده ترکیه در شهر زاخوی عراق به نمایندگان مجلس پاسخ داد.
به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه صباح وزیر دفاع ترکیه عصمت یلماز به دنبال سوال مطرح شده در مجلس ملی این کشور در خصوص آمار سقوط هواپیماهای جنگنده، ناچار شد پرده از یک راز نظامی بردارد که از 29 سال پیش تاکنون هیچ سخنی از آن به میان نیامده است.
یلماز گفت:" بر اساس توافقات امنیتی صورت گرفته با صدام حسین ترکیه با 7 هزار نفر از نظامیان خود اجازه یافت تا عمق ده کیلومتری خاک عراق پیشروی کرده و عملیات فرامرزی انجام دهد. اما در کمال ناباوری پدافند ضدهوایی عراق به یک چنگنده اف100 ترکیه شلیک کرده و مدعی شد که این هواپیما بدون اطلاع وارد آسمان عراق شده و به حریم هوایی این کشور تجاوز کرده است."
وی در ادامه افزود:" هواپیمای ما در منطقه زاخو سقوط کرد و عراق هر دو خلبان آن را اسیر گرفته و پس از مدت کوتاهی آنان را به آنکارا تسلیم کرد. بنا به دلایلی این موضوع در آن زمان در رسانه ها بازتاب نیافته و خود به خود به عنوان یک راز نظامی باقی ماند."
وزیر دفاع ترکیه در ادامه با انتقاد از به کارگیری نوجوانان 16 و 17 ساله در صفوف شاخه نظامی پ.ک.ک به ذکر اطلاعات جدید درباره درگیری های اخیر پرداخته و ادعا کرد:" خوشبختانه اکنون تعداد کمی از جوانان و نوجوانان ترکیه ای به گروه تروریستی پ.ک.ک می پیوندند و بیشتر ملحق شدگان به صفوف این حزب از کشورهای سوریه، عراق و ایران هستند."
تغذیه میوه و سبزی نکاتی درباره مصرف سیر
نکاتی درباره مصرف سیر
سیر دارای خواص بسیار مفیدی بوده و بهتر است در این مورد به چند توصیه توجه کنید.
دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سیر از گروه خانواده پیازها بوده و خواص سیر به خاطر ترکیبات گوگردی آن است که سر دسته آن آلیسین است.
وی تصریح کرد: آلیسین دارای خواص ضد عفونیکنندگی در دستگاه گوارش داشته و همچنین باعث میشود که سیر خاصیت پایین آورنده چربی خون داشته باشد و همچنین سیر خاصیت ضدسرطانی دارد.
این متخصص تغذیه به افرادی که سیر خام را درسته قورت میدهند تذکر داد: کار آنها درست نیست زیرا در بدن اثری ندارد و باید آنها سیر را خرد کرده و سپس مصرف کنند تا ترکیبات آن در بدن آزاد شده و اثر داشته باشد.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: چون سیر بوی بد ایجاد میکند بهتر است افراد پس از مصرف آن به اندازه نوک انگشت یا نوک قاشق چایخوری، چای خشک بجوند که تا حدودی سبب برطرف شدن بوی بد سیر میشود.
وی گفت: افراد سیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند و میتوانند حتی دو تا سه بار در هفته مصرف از این سبزی پرخاصیت مصرف کنند.
کیمیاگر متذکر شد: البته بدن برخی افراد نسبت به مصرف سیر تحمل پذیر نبوده و میتواند عوارضی ایجاد کند و همچنین میتواند برای خانمهای شیرده، طعم شیر را عوض کند در این صورت با پزشک خود مشورت کنند.
صدا و سیما کلاهش را بالاتر بگذارد (+تصاویر)
به عنوان مشتی نمونه خروار ، بخشی از بازتاب جهانی آبروریزی صدا و سیما را منتشر می کنیم تا آقایان بدانند که در عهد "کبوتر نامه رسان" زندگی نمی کنند و متوجه شوند که با شعار و پز دفاع از نظام ، چه ضربه هایی که بر نظام و مردم و کشور وارد نمی کنند!
عصرایران - برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران ، با حضور مقاماتی از 141 کشور و سازمان بین المللی ، در حدی با شکوه و منظم برگزار شد که رسانه های ضد ایرانی ، عملاً سوژه ای برای تخریب کشورمان در جریان این اجلاس نداشتند و حتی برخی از رسانه های بین المللی ترجیح دادند اجلاس تهران را بایکوت خبری کنند و چیزی جز خبر کوتاه برگزاری اجلاسی در تهران ، مخابره نکنند.
در چنین شرایطی که همه چیز خوب پیش می رفت ، باز هم صدا و سیما دسته گل به آب داد و با تحریف سخنان محمد مرسی ، رئیس جمهور مصر در افتتاحیه اجلاس سران ، سوژه ای داغ و موجه در اختیار رسانه های عربی و غربی گذاشت تا آنها بتوانند پیروزی دیپلماتیک ایران در این اجلاس را تحت الشعاع این موضوع قرار دهند و یک موج خبری ضد ایرانی را با قدرت تمام شکل دهند.
از جمله شبکه الجزیره ، که پر بیننده ترین شبکه ماهواره ای در کل جهان عرب است و نیز بخش انگلیسی این شبکه ، در برنامه ای ، به بررسی نحوه این ترجمه پرداخت و بخش های مختلف سخنان مرسی و ترجمه صورت گرفته از آن را به تفکیک و تشریح برای مخاطبانش توضیح داد.
در این میان ، صدا و سیما به جای آن که فوراً عذرخواهی و قضیه را اصلاح نماید تا بیش از این ، کشورمان زیر سوال نرود ، بر خطای خود اصرار ورزید به گونه ای که رئیس این سازمان مدعی شد که فقط در یک جا ، به جای کلمه سوریه ، نام بحرین آمده بود!
این در حالی است که اولاً همین یک خطا هم باید اصلاح می شد و ثانیاً ماجرا یک کلمه نبود و همه سخنان مرسی درباره سوریه تحریف و سانسور شد و مفهوم سخنانش را عوض کردند به گونه ای که سخنان مرسی علیه نظام سوریه ، طوری ترجمه شد که گویا مرسی از اسد حمایت می کند!
واقعاً چه نیازی بود که صدا و سیما چنین کاری کند؟ مگر نه این است که مواضع مصر با ایران درباره سوریه متفاوت است ، همه دنیا هم این را می داند و این هم ، امری طبیعی است؟
از دو - سه سال پیش تا شهریور امسال ، همه دستگاه های نظام ، از وزارت خارجه گرفته تا نهادهای امنیتی و انتظامی و از شهرداری گرفته تا وزارت راه و شهرسازی و ... شبانه روز در تلاش بودند که اجلاسی در خور شأن نام ایران برگزار کنند و برغم تمام کارشکنی های خارجی برای عدم مشارکت کشورها ، نهایتاً نشست تهران با همکاری مردم ، در شکلی عالی ، آبرومند و عزتمند برگزار شد و در این میان ، یک مترجم صدا و سیما از راه می رسد و همه این زحمات را با "غلط بزرگ" خود به حاشیه می راند و رئیس صدا و سیما هم حتی حاضر به عذرخواهی ساده از ملت ایران و تمام کسانی که زحمت این اجلاس را کشیده بودند به خود نمی دهد.
فرض کنید که اگر یک روزنامه یا سایت ، مطلبی می نوشت و باعث می شد یک موج در رسانه های جهان علیه ایران شکل بگیرد و سفیر یا کاردار کشورمان هم در کشوری احضار شود ؛ با توجه به سابقه ای که سراغ داریم ، حتماً با آن رسانه برخورد می کردند که چرا آب به آسیاب دشمن ریخته است اما وقتی صدا و سیما ، آب و آسیاب را یکجا به طرف مقابل تقدیم می کند ، نه تنها کسی متعرضش نمی شود و حتی تا این لحظه ، شورای نظارت بر صدا و سیما هم تذکری نداده ، بلکه برعکس ، بعضی ها بر منتقدان صدا و سیما هم می شورند که چرا رسانه ملی را تضعیف می کنید ولی هرگز به این نمی اندیشند که این ، رویکردهای غیرحرفه ای و نامحترم مدیران صدا و سیماست که رسانه ملی را تضعیف می کند و نه تنها مردم را در داخل نسبت به آن بی اعتماد می کند ، بلکه در سطح جهان نیز برای کشورمان هزینه زا می شود.
در زیر ، به عنوان مشتی نمونه خروار ، بخشی از بازتاب جهانی آبروریزی صدا و سیما را منتشر می کنیم تا آقایان بدانند که در عهد "کبوتر نامه رسان" زندگی نمی کنند و متوجه شوند که با شعار و پز دفاع از نظام ، چه ضربه هایی که بر نظام و مردم و کشور وارد نمی کنند!
الجزیره : تحریف سخنرانی مرسی توسط ایران باعث جدل شده است
توهین به خانم وزیر بخاطر نوع پوشش! + تصاویر
حال این خانم سیاستمداری که رسانه های غربی دائما از خوش پوشی و حسن سلیقه او سخن به میان می آوردند و سعی می کردند تا جلوه گری وی را آنقدر بزرگ نمایی نمایند تا او را بعنوان یک الگوی پوشش برای زنان مسلمان معرفی کنند؛ به یکباره مورد غضب رسانه های غربی قرار گرفت و آن درست زمانی بود که حنا ربانی با پوشش کامل اسلامی و بدور از خودنمایی در مقابل رهبر جمهوری اسلامی ایران مبهوت مانده بود.
اول نیوز:برخی رسانه های عربی و اسلامی حجاب کامل حنا ربانی را نشانه احترام ویژه همه مسلمانان جهان به رهبر ایران قلمداد کردند و از جایگاه ویژه مقام معظم رهبری در بین مسلمانان سخن به میان آوردند.
آموزش کشتی:
کار کردن بر روی دست ها
در ورزش کشتی کار کردن با دست ها و عبور از دستهای حریف و گذر از دست های حریف و رسیدن به امتیاز از اولین مواردی است که باید بر آن کار شود.تمرین های متفاوتی برای افزایش سرعت عمل دست ها و عبور از دست های حریف وجود دارد که در زیر به چند تایی از آنها اشاره می شود ولی در کل خود کشتی گیر باید همیشه هوشیار باشد و در موقعیتی مناسبی از دست های حریف گذر کند.
مچ گیری :در این تمرین هر از دو طرف در روبروی هم قرار می گیرند و حالت گارد می گیرند هر یک یکی از مچ های حریف خود را می گیرد به تریتیب با سوت مربی هر دو کشتی گیر در مدت 2 دقیقه سعی میکنند که مجهای خود را از دست حریف خود آزاد کرده و هر دو مچ حریف خود را بگیرد.
حالت گرفت یک دست دو دست: در این تمرین یکی از دو حریف تمرینی یک دست دو دست را می گیرد و حریف دیگر دست را زیر آرنج حریف خود قرار می دهد و سعی می کند که از دست حریف رها شود و یک دست دو دست حریف خود را بگیرد.
چندی پی درس و بـحــث رفـتـم دیدم ره دور و پای لنـــگ اسـت
چنـدی به شرابـخـانـــه رفتـــم دیدم که به پای خــم درنـــگ اســت
چنـــدی بــه قمــار خــانــــه رفتـــم دیـدم سرطاق وجفت جنـــگ اســت
بــــا خیــــل قلنــــدران نشستــــم دیدم همه حرف چرس وبنگ اسـت
پیــــرِ خِــردم بـــه گــوش گفتــــا اینها همـه صحبــت جـفنــگ اســت
بـــرخیــزو بــرو بــه زورخـانـــه آنجا که سخن زمـیل و سنگ اســت
آوازه نــــای و رنـــگ طنبــــور کبـــاده و تختــه شلنـگ اســـت
بازار متــاع کشتــی آنـجاســــت جنسش همه حرف قوس لنگ است
آن یـک بـه دلاوری چـو شیر است این یک به شناوری نهنـگ اسـت
گــردیــدن ببـــر گِـــرد پیـــل اســـت غــریــدن شیــر بــا پلنــگ اسـت
در بنــد زبــان ز نظــم « سربـــاز » طبــال بــزن کــه وقــت جنگ است
مشروح بیانات مهم رهبر انقلاب در اجلاس سران جنبش عدم تعهد
صهیونیستها به دنبال هضم فلسطین در معده حرامخوار خود هستند
شوراى امنیت سازمان ملل داراى ساختار و سازوکارى غیرمنطقى، ناعادلانه و کاملاً غیر دموکراتیک است.
شانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد صبح امروز با سخنرانی مقام معظم رهبری و با حضور سران 120 کشور عضو سازمان ملل در محل سالن اجلاس سران در تهران آغاز بهکار کرد.
متن کامل بیانات مقام معظم رهبری در این اجلاس به نقل از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای به شرح ذیل است:
بسماللّهالرّحمنالرّحیم
الحمد للّه ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام على الرّسول الأعظم الأمین و على اله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و على جمیع الأنبیاء و المرسلین.
به شما میهمانان گرامى، سران و هیئتهاى نمایندگى کشورهاى جنبش عدم تعهد و نیز دیگر شرکتکنندگان در این اجلاس بزرگ بینالمللى خوشامد میگویم.
ما در اینجا گرد آمدهایم تا به هدایت و کمک پروردگار، حرکت و جریانى را که در شش دههى قبل با هوشمندى و موقعیتشناسى و شجاعت چند تن از رهبران سیاسىِ دلسوز و مسئولیتپذیر پایهگذارى شد، به اقتضاى موقعیتها و نیازهاى امروز جهان ادامه دهیم و بلکه به آن جانى تازه و تحرکى دوباره ببخشیم.
میهمانان ما از مناطق جغرافیائى دور و نزدیک در اینجا گرد آمده و متعلق به ملیتها و نژادهاى گوناگون و داراى تعلقات اعتقادى و فرهنگى و تاریخى و وراثتىِ متنوعند؛ ولى همان طور که «احمد سوکارنو» یکى از بنیانگذاران این جنبش در کنفرانس معروفِ باندونگ در سال 1955 گفت، مبناى تشکیل عدم تعهد، نه وحدت جغرافیائى یا نژادى و دینى، بلکه وحدت نیاز است. آن روز کشورهاى عضو جنبش عدم تعهد، به پیوندى که بتواند آنها را از سیطرهى شبکههاى اقتدارگرا و مستکبر و سیرىناپذیر مصون بدارد، نیازمند بودهاند؛ امروز با پیشرفت و گسترش ابزارهاى سلطهگرى، این نیاز همچنان پابرجا است.
من میخواهم حقیقت دیگرى را مطرح کنم:
اسلام به ما آموخته است که انسانها با وجود ناهمگونیهاى نژادى و زبانى و فرهنگى، فطرت همسانى دارند که آنها را به پاکى و عدالت و نیکوکارى و همدردى و همکارى فرا میخواند و همین سرشت همگانى است که اگر از انگیزههاى گمراهکننده به سلامت عبور کند، انسانها را به توحید و معرفت ذات متعالى خداوند رهنمون میگردد.
این حقیقت تابناک داراى چنان ظرفیتى است که قادر است پایه و پشتوانهى تشکیل جوامع آزاد و سرافراز و برخوردار از پیشرفت و عدالت - توأماً - گردد و شعاع معنویت را بر همهى فعالیتهاى مادّى و دنیائى انسانها نفوذ دهد و بهشتى دنیائى - پیش از بهشت اخروىِ موعود ادیان الهى - براى آنان فراهم آورد. و نیز همین حقیقت مشترک و همگانى است که میتواند شالودهریز همکاریهاى برادرانهى ملتهائى باشد که از نظر شکل ظاهرى و سابقهى تاریخى و منطقهى جغرافیائى، شباهتى به یکدیگر ندارند.
همکاریهاى بینالمللى هرگاه بر چنین شالودهاى استوار باشد، دولتها ارتباطات میان خود را نه بر اساس ترس و تهدید یا افزونطلبى و منافع یکجانبه یا واسطهگرىِ افراد خائن و خودفروش، بلکه بر پایهى منافع سالم و مشترک، و برتر از آن، منافع انسانیت بنا میکنند و وجدان بیدار خود و خاطر ملتهاى خود را از دغدغهها آسوده میسازند.
این نظم آرمانى در نقطهى مقابل نظام سلطه قرار دارد، که در قرنهاى اخیر قدرتهاى سلطهگر غربى، و امروز دولت زورگو و متجاوز آمریکا، مدعى و مبلّغ و پیشقراول آن بوده و هستند.
میهمانان عزیز!
امروز آرمانهاى اصلى جنبش عدم تعهد با گذشت شش دهه همچنان زنده و پابرجاست؛ آرمانهائى مانند استعمارزدائى ، استقلال سیاسى و اقتصادى و فرهنگى، عدم تعهد به قطبهاى قدرت و ارتقاء همبستگى و همکارى میان کشورهاى عضو. واقعیتهاى امروز جهان با آن آرمانها داراى فاصله است؛ ولى ارادهى جمعى و تلاش همهجانبه براى عبور از واقعیتها و دست یافتن به آرمانها، هرچند پُر چالش، لیک امیدآفرین و ثمربخش است.
ما در گذشتهى نزدیک، شاهد شکست سیاستهاى دوران جنگ سرد و نیز یکجانبهگرائىِ پس از آن بودهایم. جهان با عبرتآموزى از این تجربهى تاریخى، در حال گذار به نظام بینالمللى جدیدى است و جنبش عدم تعهد میتواند و باید نقش نوینى ایفاء نماید. این نظام باید بر پایهى مشارکت همگانى و برابرى حقوق ملتها استوار باشد؛ و همبستگى ما کشورهاى عضو این جنبش براى شکلگیرى این نظم نوین، از ضرورتهاى بارز عصر کنونى است.
خوشبختانه چشمانداز تحولات جهانى، نویدبخش یک نظام چند وجهى است که در آن، قطبهاى سنتى قدرت جاى خود را به مجموعهاى از کشورها و فرهنگها و تمدنهاى متنوع و با خاستگاههاى گوناگون اقتصادى و اجتماعى و سیاسى میدهند. اتفاقات شگرفى که در سه دههى اخیر شاهد آن بودهایم، آشکارا نشان میدهد که برآمدن قدرتهاى جدید با بروز ضعف در قدرتهاى قدیمى همراه بوده است. این جابهجائى تدریجى قدرت، به کشورهاى عدم تعهد فرصت میدهد تا نقش مؤثر و شایستهاى را در عرصهى جهانى بر عهده بگیرند و زمینهى یک مدیریت عادلانه و واقعاً مشارکتى را در پهنهى گیتى فراهم آورند. ما کشورهاى عضو این جنبش توانستهایم در یک دوران طولانى، با وجود تنوع دیدگاهها و گرایشها، همبستگى و پیوند خود را در چهارچوب آرمانهاى مشترک حفظ کنیم؛ و این دستاورد ساده و کوچکى نیست. این پیوند میتواند دستمایهى گذار به نظمى عادلانه و انسانى قرار گیرد.
شرائط کنونى جهان فرصتى شاید تکرارنشدنى براى جنبش عدم تعهد است. سخن ما آن است که اتاق فرمان جهان نباید با دیکتاتورى چند کشور غربى اداره شود. باید بتوان یک مشارکت دموکراتیک جهانى را در عرصهى مدیریت بینالمللى شکل داد و تضمین کرد. این است نیاز همهى کشورهائى که مستقیم یا غیرمستقیم از دستاندازى چند کشور زورگو و سلطهطلب زیان دیدهاند و مىبینند.
شوراى امنیت سازمان ملل داراى ساختار و سازوکارى غیرمنطقى، ناعادلانه و کاملاً غیر دموکراتیک است؛ این یک دیکتاتورىِ آشکار و یک وضعیت کهنه و منسوخ و تاریخ مصرف گذشته است. با سوء استفاده از همین سازوکار غلط است که آمریکا و همدستانش توانستهاند زورگوئیهاى خود را در لباس مفاهیم شریف بر دنیا تحمیل کنند. آنها میگویند «حقوق بشر»، و منافع غرب را اراده میکنند؛ میگویند «دموکراسى»، و دخالت نظامى در کشورها را به جاى آن مىنشانند؛ میگویند «مبارزه با تروریسم»، و مردم بىدفاع روستاها و شهرها را آماج بمبها و سلاحهاى خود میسازند. در نگاه آنها، بشریت به شهروندان درجهى یک و دو و سه تقسیم میشوند. جان انسان در آسیا و آفریقا و آمریکاى لاتین ارزان، و در آمریکا و غرب اروپا گران قیمتگذارى میشود. امنیت آمریکا و اروپا مهم، و امنیت بقیهى بشریت بىاهمیت دانسته میشود. شکنجه و ترور اگر به دست آمریکائى و صهیونیست و دستنشاندگان آنها صورت گیرد، مُجاز و کاملاً قابل چشمپوشى است. زندانهاى مخفى آنها که در نقاط متعددى در قارههاى گوناگون شاهد زشتترین و نفرتانگیزترین رفتارها با زندانیان بىدفاع و بىوکیل و بىمحاکمه است، وجدان آنان را نمىآزارد. بد و خوب، کاملاً گزینشى و یکطرفه تعریف میشود. منافع خود را به نام «قوانین بینالمللى»، و سخنان تحکمآمیز و غیرقانونى خود را به نام «جامعهى جهانى» بر ملتها تحمیل میکنند و با شبکهى رسانهاىِ انحصارىِ سازمانیافته، دروغهاى خود را راست، و باطل خود را حق، و ظلم خود را عدالتطلبى وانمود میکنند و در مقابل، هر سخن حقى را که افشاگر فریب آنها است، دروغ، و هر مطالبهى برحقّى را یاغیگرى مینامند.
دوستان! این وضعیت معیوب و پر زیان، غیرقابل ادامه است. همه از این هندسهى غلط بینالمللى خسته شدهاند. جنبش 99 درصدى مردم در آمریکا بر ضدّ کانونهاى ثروت و قدرت در آن کشور، و اعتراض عمومى در کشورهاى اروپاى غربى به سیاستهاى اقتصادى دولتهاشان نیز نشان لبریز شدن پیمانهى صبر و تحمل ملتها از این وضعیت است. باید این وضعیت نامعقول را علاج کرد.
پیوند مستحکم و منطقى و همهجانبهى کشورهاى عضو جنبش عدم تعهد میتواند در یافتن و پیمودن راه علاج، تأثیرات عمیقى بر جاى بگذارد.
حضار محترم!
صلح و امنیت بینالمللى از جملهى مسائل حادّ جهان امروز ما است و خلع سلاحهاى کشتار جمعى و فاجعهبار، یک ضرورت فورى و یک مطالبهى همگانى است. در دنیاى امروز، امنیت، پدیدهاى مشترک و غیرقابل تبعیض است. آنها که سلاحهاى ضد بشریت را در زرادخانههاى خود انبار میکنند، حق ندارند خود را پرچمدار امنیت جهانى قلمداد کنند. این - بىشک - نخواهد توانست نیز امنیت را براى خود آنها به ارمغان آورد. امروز با تأسفِ فراوان دیده میشود که کشورهاى دارندهى بیشترین تسلیحات هستهاى، ارادهاى جدّى و واقعى براى حذف این ابزارهاى مرگبار از دکترین نظامى خود ندارند و آن را همچنان عامل رفع تهدید و شاخصى مهم در تعریف جایگاه سیاسى و بینالمللى خود میدانند. این تصور، به کلّى مردود و مطرود است.
سلاح هستهاى نه تأمینکنندهى امنیت و نه مایهى تحکیم قدرت سیاسى است، بلکه تهدیدى براى این هر دو است. حوادث دههى 90 قرن بیستم نشان داد که داشتن این تسلیحات نمیتواند رژیمى همانند شوروى سابق را هم حفظ کند. امروز نیز کشورهائى را میشناسیم که با داشتن بمب اتم، در معرض امواج ناامنىهاى مهلکند.
جمهورى اسلامى ایران استفاده از سلاح هستهاى و شیمیائى و نظائر آن را گناهى بزرگ و نابخشودنى میداند. ما شعار «خاورمیانهى عارى از سلاح هستهاى» را مطرح کردهایم و به آن پایبندیم. این به معنى چشمپوشى از حق بهرهبردارى صلحآمیز از انرژى هستهاى و تولید سوخت هستهاى نیست. استفادهى صلحآمیز از این انرژى، بر اساس قوانین بینالمللى، حق همهى کشورها است. همه باید بتوانند از این انرژى سالم در مصارف گوناگونِ حیاتى کشور و ملتشان استفاده کنند و در اِعمال این حق، وابسته به دیگران نباشند. چند کشور غربى که خود دارندهى سلاح هستهاى و مرتکب این کار غیرقانونىاند، مایلند توان تولید سوخت هستهاى را نیز در انحصار خود نگه دارند. حرکتى مرموز در حال شکلگیرى است تا انحصار تولید و فروش سوخت هستهاى را در مراکزى با نام بینالمللى ولى در واقع در پنجهى چند کشور معدود غربى، تثبیت و دائمى کنند.
طنز تلخ روزگار ما آن است که دولت آمریکا که دارندهى بیشترین و مرگبارترین سلاحهاى هستهاى و دیگر سلاحهاى کشتار جمعى و تنها مرتکبِ بهکارگیرى آن است، امروز میخواهد پرچم مخالفت با اشاعهى هستهاى را به دوش بگیرد! آنها و شرکاى غربىشان رژیم صهیونیستىِ غاصب را به سلاحهاى هستهاى مجهز کرده و براى این منطقهى حساس، تهدیدى بزرگ فراهم کردهاند؛ اما همین مجموعهى فریبگر، استفادهى صلحآمیز از انرژى هستهاى را براى کشورهاى مستقل برنمیتابند و حتّى با تولید سوخت هستهاى براى رادیوداروها و دیگر مصارف صلحآمیز انسانى، با هرچه در توان دارند، ستیزهگرى میکنند. بهانهى دروغین آنان، بیم از تولید سلاح هستهاى است. در مورد جمهورى اسلامى ایران، آنان خود میدانند که دروغ میگویند؛ اما سیاستورزى، آنگاه که کمترین اثرى از معنویت در آن نباشد، دروغ را هم مجاز میشمرد. آیا آن که در قرن بیستویکم زبان به تهدید اتمى میگشاید و شرم نمیکند، از دروغگوئى پرهیز و شرم خواهد کرد؟!
من تأکید میکنم که جمهورى اسلامى هرگز در پى تسلیحات هستهاى نیست، و نیز هرگز از حق ملّت خود در استفادهى صلحآمیز از انرژى هستهاى چشمپوشى نخواهد کرد. شعار ما «انرژى هستهاى براى همه، و سلاح هستهاى براى هیچکس» است. ما بر این هر دو سخن پاى خواهیم فشرد و میدانیم که شکستن انحصار چند کشور غربى در تولید انرژى هستهاى در چهارچوب معاهدهى عدم اشاعه، به سود همهى کشورهاى مستقل و از جمله کشورهاى عضو جنبش عدم تعهد است.
تجربهى سه دهه ایستادگىِ موفقیتآمیز در برابر زورگوئىها و فشارهاى همهجانبهى آمریکا و متحدانش، جمهورى اسلامى را به این باور قطعى رسانده است که مقاومت یک ملت متحد و داراى عزم راسخ، قادر است بر همهى خصومتها و عنادها فائق آید و راه افتخارآمیز به سوى هدفهاى بلند خود را بگشاید. پیشرفتهاى همهجانبهى کشور ما در دو دههى اخیر واقعیتى است که در برابر چشم همگان قرار دارد و رصدکنندگان رسمى بینالمللى مکرراً بدان اذعان کردهاند؛ و این همه در شرائط تحریمها و فشارهاى اقتصادى و تهاجم تبلیغاتى شبکههاى وابسته به آمریکا و صهیونیسم اتفاق افتاده است. تحریمهائى که یاوهگویان، آن را فلجکننده نامیدند، نه تنها ما را فلج نکرده است و نخواهد کرد، بلکه گامهاى ما را محکمتر، و همت ما را بلندتر، و اطمینان ما را به درستى تحلیلهاى خود و نیز به توانائى درونزاى ملتمان راسختر کرده است. ما یارى خداوند را در این چالشها بارها و بارها به چشم دیدهایم.
میهمانان گرامى!
لازم میدانم در اینجا از یک مسئلهى بسیار مهم سخن بگویم؛ که اگرچه مربوط به منطقهى ما است، ولى ابعاد گستردهى آن از این منطقه فراتر رفته و سیاستهاى جهانى را در طول چندین دهه تحت تأثیر قرار داده است و آن، مسئلهى دردآور فلسطین است. خلاصهى این ماجرا آن است که یک کشور مستقل و داراى شناسنامهى روشنِ تاریخى به نام «فلسطین»، بر اساس یک توطئهى وحشتناک غربى با سردمدارى انگلیس در دههى 40 قرن بیستم، از ملت آن، غصب و به زور سلاح و کشتار و فریب، به جماعتى که عمدتاً از کشورهاى اروپائى مهاجرت داده شدهاند، واگذار گردیده است. این غصب بزرگ که در آغاز با کشتارهاى جمعىِ مردم بىدفاع در شهرها و روستاها و راندن مردم از خانه و کاشانهى خود به کشورهاى هممرز همراه بود، در طول بیش از شش دهه همچنان با همین جنایتها ادامه یافته است و امروز هم ادامه دارد. این، یکى از مهمترین مسائل جامعهى بشریت است. سران سیاسى و نظامى رژیم غاصب صهیونیست، در این مدت از هیچ جنایتى پرهیز نکردهاند؛ از کشتار مردم و ویران کردن خانهها و مزارع آنان و دستگیرى و شکنجهى مردان و زنان و حتّى کودکان آنان، تا تحقیر و توهین به کرامت این ملت و سعى در نابودى و هضم آن در معدهى حرامخوار رژیم صهیونیستى، و تا محورهای بیانات در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهددوحمله به اردوگاههاى آنان در خود فلسطین و در کشورهاى همسایه که میلیونها آواره را در خود جاى میداده است. نامهاى «صبرا» و «شتیلا» و «قانا» و «دیر یاسین» و امثال اینها با خون مردم مظلوم فلسطین در تاریخ منطقهى ما ثبت شده است. اکنون نیز پس از شصت و پنج سال، هنوز همچنان همین جنایتها در رفتار گرگان درندهى صهیونیست با باقىماندگان در سرزمینهاى اشغالى ادامه دارد. آنها پىدرپى جنایتهاى جدیدى مىآفرینند و منطقه را با بحران تازهاى روبهرو میکنند. کمتر روزى است که خبرى از قتل و جرح و زندانى کردن جوانهائى مخابره نشود که به دفاع از وطن و کرامت خود برخاسته و به ویرانگرى مزارع و خانههاى خود اعتراض کردهاند. رژیم صهیونیستى که با به راه انداختن جنگهاى فاجعهبار و کشتار مردم و اشغال سرزمینهاى عربى و سازماندهى تروریسم دولتى در منطقه و جهان، دهها سال ترور و جنگ و شرارت به راه انداخته، ملت فلسطین را که براى احقاق حق خود به پا خاسته و مبارزه میکنند، تروریست مینامد و شبکهى رسانههاى متعلق به صهیونیزم و بسیارى از رسانههاى غربى و مزدور نیز با زیر پا گذاشتن تعهّد اخلاقى و رسانهاى، این دروغ بزرگ را تکرار میکنند. سردمداران سیاسىِ مدعى حقوق بشر نیز چشم بر این همه جنایت بسته و بدون شرم و پروا، از آن رژیم فاجعهآفرین حمایت کرده و در نقش وکیلمدافع آن ظاهر میشوند.
سخن ما آن است که فلسطین متعلق به فلسطینىها است و ادامهى اشغال آن، ظلمى بزرگ، تحملناپذیر و خطرى عمده براى صلح و امنیت جهانى است. همهى راههائى که غربیها و وابستگان آنها براى «حل مسئلهى فلسطین» پیشنهاد کرده و پیمودهاند، غلط و ناموفق بوده است و در آینده نیز چنین خواهد بود. ما راهحلى عادلانه و کاملاً دموکراتیک را پیشنهاد کردهایم: همهى فلسطینىها، چه ساکنان کنونى آن، و چه کسانى که به کشورهاى دیگر رانده شده و هویت فلسطینى خود را حفظ کردهاند، اعم از مسلمان و مسیحى و یهودى، در یک همهپرسىِ عمومى، با نظارتى دقیق و اطمینانبخش شرکت کنند و ساختار نظام سیاسى این کشور را انتخاب نمایند و همهى فلسطینیانى که سالها رنج آوارگى را تحمل کردهاند، به کشور خود باز گردند و در این همهپرسى و سپس تدوین قانون اساسى و انتخابات، شرکت نمایند. آنگاه صلح برقرار خواهد شد.
در اینجا مایلم پندى خیرخواهانه به سیاستمداران آمریکائى که تاکنون همواره به عنوان مدافع و پشتیبان رژیم صهیونیستى در صحنه حاضر شدهاند، بدهم: این رژیم تاکنون براى شما دردسرهاى بیشمار داشته است؛ چهرهى شما را در میان ملتهاى منطقه، منفور و شما را در چشم آنان شریک جنایات صهیونیستهاى غاصب معرفى کرده است؛ هزینههاى مادى و معنوى که در طول سالهاى متمادى از این رهگذر به دولت و ملت آمریکا تحمیل شده است، سرسامآور است؛ و احتمالاً در آینده اگر همین روش ادامه یابد، هزینههاى شما سنگینتر هم خواهد شد. بیائید به پیشنهاد جمهورى اسلامى دربارهى همهپرسى بیندیشید و با تصمیمى شجاعانه، خود را از گره ناگشودنى کنونى نجات دهید. بىشک مردم منطقه و همهى آزاداندیشان گیتى از این اقدام استقبال خواهند کرد.
میهمانان محترم!
اکنون به سخن آغازین باز میگردم. شرائط گیتى حساس و جهان در حال گذار از یک پیچ تاریخىِ بسیار مهم است. انتظار میرود که نظمى نوین در حال تولد یافتن باشد. مجموعهى غیرمتعهدها حدود دو سوم اعضاء جامعهى جهانى را در خود جاى داده است و میتواند در شکلدهى آینده نقشى بزرگ ایفاء کند. تشکیل این اجلاس بزرگ در تهران نیز خود حادثهاى پرمعنا است که باید در محاسبات به کار آید. ما اعضاء این جنبش با همافزائى امکانات و ظرفیتهاى گستردهى خود میتوانیم براى نجات جهان از ناامنى و جنگ و سلطهگرى، نقشى تاریخى و ماندگار بیافرینیم.
این مقصود فقط با همکاریهاى همهجانبهى ما با یکدیگر امکانپذیر است. در میان ما، کشورهاى بسیار ثروتمند و نیز کشورهاى داراى نفوذ بینالمللى کم نیستند. علاج مشکلات با همکاریهاى اقتصادى و رسانهاى و انتقال تجربههاى پیشبرنده و تعالىبخش، کاملاً امکانپذیر است. باید عزمهامان را راسخ کنیم؛ به هدفها وفادار بمانیم؛ از اخم قدرتهاى زورگو نترسیم و به لبخند آنان دل خوش نکنیم؛ ارادهى الهى و قوانین آفرینش را پشتیبان خود بدانیم؛ به شکست تجربهى اردوگاه کمونیستى در دو دهه پیش، و شکست سیاستهاى به اصطلاح لیبرال دموکراسى غربى در حال حاضر - که نشانههاى آن را در خیابانهاى کشورهاى اروپائى و آمریکایی و گرههاى ناگشودنى اقتصاد این کشورها همه مىبینند - با چشم عبرت بنگریم. و بالاخره سقوط دیکتاتورهاى وابسته به آمریکا و همدست رژیم صهیونیستى در شمال آفریقا و بیدارى اسلامى در کشورهاى منطقه را فرصتى بزرگ بشماریم. ما میتوانیم به ارتقاء «بهرهورى سیاسى جنبش عدم تعهد» در مدیریت جهانى بیندیشیم؛ میتوانیم براى تحول در این مدیریت، سندى تاریخى تهیه کنیم و ابزارهاى اجرائى آن را فراهم نمائیم؛ میتوانیم حرکت به سمت همکاریهاى مؤثر اقتصادى را طراحى و الگوهاى ارتباط فرهنگى میان خود را تعریف کنیم. بىشک تشکیل دبیرخانهى فعال و پرانگیزهاى براى این تشکیلات، خواهد توانست به حصول این مقاصد کمکى بزرگ و پر تأثیر تقدیم کند.
با سلام
یک دوره مسابقه مسابقه کشتی در رشته آزاد در باشگاه پهلوان تختی روستای نوده ماک از بخش بهاران گرگان(استان گلستان) در مورخ 10/6/91 جمعه راس ساعت 15 برگزار گردید که با حضور پور شور جمعی از علاقمندان این رشته ورزشی در روستای نوده برگزار گردید لازم به ذکر است که در این مسابقه تیم هایی از رامیان و گالیکش و نیز دو تیم از روستای نوده ملک با مربی گری آقای سید داود میر محمد حسینی شرکت داشتندکه در پایان تیم اول نوده ملک به مقاوم اول نائل شد
واکنش نخستوزیرسوریه به سخنرانی مرسی
پنجشنبه 9 شهریور 1391 ساعت 21:44
از جامعه بین المللی می خواهیم که در مقابله با پدیده تروریسم تلاش کند چراکه با توجه به مشکلاتی که در سطوح بین المللی می بینیم باید تلاش کنیم که تلاش های بین المللی در مقابله با تروریسم کافی نیست به بهانه مبارزه با تروریست وارد عراق و افغانستان شدند اما نتوانستند اهداف خود را محقق کنند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، نخست وزیر سوریه با اشاره به اظهارات مرسی در نشست افتتاحیه اجلاس عدم تعهد گفت: رئیس جمهور مصر و هیچ طرف خارجی حق ندارد درباره سوریه صحبت کند.
وائل الحلقی نخست وزیر سوریه در شانزدهمین سران جنبش عدم تعهد ضمن تشکر از محمود احمدی نژاد به دلیل قبول ریاست اجلاس نم گفت: سوریه بدنبال این است که فعالانه در اجلاس نم شرکت داشته باشد و در هفدهمین دوره این اجلاس در سطح بالایی حضور یابد.
وی افزود: این جنبش توانسته به اهداف گذشته خود دست یابد و موفقیت های بزرگی را در سطوح منطقه ای و بین المللی بدست آورد.
نخست وزیر سوریه تصریح کرد: از جامعه بین المللی می خواهیم که در مقابله با پدیده تروریسم تلاش کند چراکه با توجه به مشکلاتی که در سطوح بین المللی می بینیم باید تلاش کنیم که تلاش های بین المللی در مقابله با تروریسم کافی نیست به بهانه مبارزه با تروریست وارد عراق و افغانستان شدند اما نتوانستند اهداف خود را محقق کنند.
وی با اشاره به اینکه شاهدیم که سیاست های استعماری می خواهد خود را در جامعه بین المللی تحمیل کند بیان کرد به بهانه حقوق بشر آنها توانستند بهانه ای برای دخالت در امور سایر کشورها داشته باشند. تلاش هایی که در این زمینه صورت گرفته قابل نقد است.
الحلقی اظهار داشت: بکارگیری هرگونه قدرت و زور برای دستیابی به اهداف خواست کشورها را باید محکوم کنیم و این جنبش باید در ادامه در سطوح بین المللی اقدام کند و با یکپارچگی قدرت خود را برای مقابله با چالش های جهان بیشتر کند.
وی با اشاره به اینکه کشورش چند ماه است که با اقدامات تروریستی مواجه شده بیان کرد توانمندی ها و ظرفیت های ما از طریق انفجارهای تروریستی که صورت می گیرد مورد صدمه قرار گرفته است.
نخست وزیر سوریه افزود: جمهوری عربی سوریه تاکید کرده که برای دستیابی به راه حل مسالمت آمیز باید در داخل سوریه از طریق گفتگوی ملی به نتیجه رسید.
الحلقی گفت: سوریه بر این اساس موافقیت خود را با طرح فرستاده کوفی عنان اعلام کرد که همه این اقدامات در راستای دستیابی به راه حل مسالمت آمیز صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه خواهان اراده سیاسی واقعی نزد طرفهای حمایت کننده هستیم گفت: باید گفتگوها را مجددا از سر بگیریم و خشونت متوقف شود. برخی کشورها ادعا کردند که راه حل مسالمت آمیز در نظر دارند اما با طرح کوفی عنان مخالف بودند . مسئولیت شکست طرح کوفی عنان به عهده آنهاست چرا که تلاش داشتند بحران ادامه پیدا کند و حوادث را به صورت وارونه در سوریه نشان دهند و طوری القا کنند که یک حاکمیت مستبد که بدنبال کشتار مردم است در سوریه وجود دارد.
نخست وزیر سوریه خاطرنشان کرد: واقعیت بحران در سوریه به میزان دخالت خارجی باز می گردد. برخی کشورهای معروف در منطقه بدنبال آسیب زدن به منافع سوریه هستند . دولت سوریه خواسته های ملت را که به صورت مسالمت آمیز بیان شده در اولویت قرار داده و بدنبال این بوده که سوریه جدید در راستای دموکراسی و اجرای خواسته های مردم باشد.
الحلقی گفت: گروههای تروریستی مسلح که از طرف نیروهای خارجی تامین می شوند از این حوادث استفاده کرده و مردم را می کشند. در بین این گروهها تشکیلات سلفی و القاعده وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه آنها نمی توانند مسئولیت دولتی برای حمایت از شهروندان خود داشته باشند بیان کرد: ما حق داریم اکنون این سئوال را مطرح کنیم که جامعه بین الملل علیه تروریسم چه اقدامی را انجام داده و اینکه آیا توافقات کشورها تنها بر روی کاغذ بوده است.
نخست وزیر سوریه خاطرنشان کرد: راه حل مسالمت آمیز بدور از خشونت شعار دروغی بود که جامعه بین الملل را با چالش مواجه کرد. مسائل سوریه را باید دوستان سوریه بدانند و باید دشمنان این کشور را بشناسیم، کشورهایی که در سوریه از تروریسم حمایت می کنند، سلاح می فرستند. باید بر علیه این کشورها مجازات های اقتصادی و اخلاقی وضع شود.
الحلقی تصریح کرد: نفاق سیاسی که اکنون شاهد آن هستیم این است که بعضی از کشورهای عضو جنبش که در بیانیه پایانی اعلام کرده بودند که با تحریم کشورها مخالف می کنند بخشی از دخالت های خارجی در کشور ما بوده اند و مسئول بحران معیشت در سوریه هستند. این کشورها اصرار دارند در امور داخلی سوریه دخالت کنند و آنها تمام اصول و ارزشهای عدم تعهد را زیر پا گذاشتند.
وی تاکید کرد: ما متاسفیم وقتی می شنویم که محمد مرسی به عنوان رئیس دوره قبل این اجلاس وقتی سخنانی ایراد کرد ایشان و هیچ طرف خارجی حق ندارد درباره قانون در سوریه صحبت کند. وقتی شنیدیم چیزی را که حقیقت است وارونه جلوه می دهد و نقش خود را در کنار جنبش نم نشان می دهد نخواستیم که اشتباه را با اشتباه جبران کنیم. سئوال ما این است که این قانون را از کجا آورده اند نقش مصر باید برای ثبات باشد نه ادامه بی ثباتی در سوریه.
نخست وزیر سوریه از تلاش خالصانه ایران و برخی از کشورهای نم تشکر کرد و گفت: آنهایی که در نشست تهران شرکت کردند و برای راه حل بحران گفتگوی ملی در فضای مسالمت آمیز را مطرح کردند نشان دادند که بیانیه اشان تلاش صادقانه ای بوده است. سوریه تشکر عمیق خود را از مواضع روسیه و چین و کشورهایی که در شورای امنیت از سوریه حمایت کردند اعلام می کند.
الحلقی با اشاره به اینکه کشورها باید از آنچه که در سوریه اتفاق می افتد آگاهی کامل داشته باشند خاطرنشان کرد: سهم جنبش نم و تلاش هایی که برای درگیری میان اعراب اسرائیل صورت گرفته خیلی مهم بوده اند. اشغال اراضی فلسطین از سوی اسرائیل باید هر چه سریعتر به پایان رسیده و عقب نشینی صورت بگیرد و پایتخت فلسطین قدس شرقی باشد.
وی ادامه داد: اسرائیل به قطعنامه های سازمان ملل تجاوز کرده و تلاش های عربی را برای دستیابی به راه حل از طریق قوانین بین المللی ناکام گذاشته است.
نخست وزیر سوریه تاکید کرد: سوریه مجازات های اقتصادی را نیز محکوم می کند چرا که ملت سوریه از این مجازات ها بیشترین ضرر را می بینند و بالاترین هزینه را پرداخت می کنند.
الحلقی افزود: روابط دوستی میان کشورها ایجاب می کند که هیچ تحریم اقتصادی وجود نداشته باشد و ملت ها را برای دستیابی به آنچه که نیاز دارند منع نکنیم. مجازات و تهدید به حاکمیت ملی کشورها یک تجاوز آشکار به منشور بین المللی سازمان ملل است. در این رابطه سوریه مخالفت خود را با مجازات های اقتصادی صورت گرفته از سوی آمریکا بر ملت ایران و سایر ملت ها اعلام می کند.
وی تصریح کرد: ملت های کشورها با این اقدامات همیشه مخالفت کرده اند روابط دوستانه میان کشورها باید پایدار باشد و سیاست های ضرر رسان به سایر کشورها در سطوح منطقه ای و بین المللی همیشه با مخالفت مواجه است.
نخست وزیر سوریه تاکید کرد: جنبش نم ثابت کرده که می تواند مسئولیت های خود را بر دوش بکشد و همگام با سازمان های بین المللی به عنوان بزرگترین جنبش از صلح جهانی حمایت کند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
عکس محمدرضا مهقانی در آذر ماه93
کریمی:عادت ندارم نان حرام سر سفرهام ببرم
مدیریت برق بندرترکمن
سلیمی در نطق میاندستور: حذف شعار مرگ بر آمریکا کشیدن صندلی از ز
ثروتی خطاب به مسئولان خراسان شمالی: پروژه راهآهن گرگان-بجنورد- م
موسوی در اخطار قانون اساسی: رقم تعرفه برق باید مشخص باشد
قاضی پور در اخطار قانون اساسی مخابرات روستایی باید بررسی شود
گزارش تصویری/ صحن علنی مجلس روز چهارشنبه 15 آبانماه
پیام تسلیت فراکسیون زنان و خانواده در پی درگذشت حبیبالله عسگراول
[عناوین آرشیوشده]