![](/Images/News/Smal_Pic/31-6-1391/IMAGE634838430050358320.jpg)
مدیر عامل استقلال در واکنش به شایعه تبانی در دربی سال 78/فائقی فقط از ما خواست کمی مراعات کنیم/رویانیان بی معرفت است،یک کارت سوخت هم به من نداده! ![](/Images/Kind/1.png)
علی فتح الله زاده به شرافتش قسم می خورد که هیچ تبانی در دربی های پایتخت صورت نگرفته است.
به گزارش خبرآنلاین؛علی فتح الله زاده هم دیشب یکی از مهمانان تلفنی برنامه نود بود.او روی خط آمد تا توضیحاتی را در مورد مصاحبه ی حاشیه ای که انجام داده بود بدهد.مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها که مدیر عامل استقلال در آن عنوان کرده بود در سال 78 به استقلالی ها توصیه کرده بودند پرسپولیس 9 نفره را شکست ندهند! فتح الله زاده در این مورد گفت:«اولا من هرگز نگفتم که می توانستیم در آن بازی به پرسپولیس 6 تا گل بزنیم،در ضمن فائقی هم به ما نگفت که به پرسپولیس گل بزنید،ایشان به ما توصیه کردند که کمی رعایت کنیم.»
او ادامه داد:«در آن بازی آقای فائقی به گمان اینکه استقلال می تواند چند گل به پرسپولیس بزند این توصیه را به ما کرد،ما می خواستیم آن مسابقه را ببریم اما واقعا نشد.»
فتح الله زاده در مورد تساوی پی در پی در دربی پایتخت هم حرف زد و گفت:«به شرافتم قسم می خورم که کسی به ما نگفته است در دربی مساوی کنید.اصلا نمی شود همچین کاری را انجام داد.»
او در ادامه به حل مشکل مالی استقلالی ها اشاره می کند و می گوید:«باید بگویم که ما در باشگاه بخاری داریم و مشکلی از این بابت وجود ندارد.ما یک پولی فراهم کردیم و پاداش ها را پرداخت کردیم.البته من چند وقتی است که سر تمرین نرفته ام و بچه ها خود جوش اعتراض کرده اند.با این حال ما همچنان از پرسپولیس عقب هستیم.»
فتح الله زاده در پایان کنایه ای هم به همتای خود در باشگاه رقیب زد و گفت:«این رویانیان خیلی بی معرفت است،در این وضع بنزین حتی یک کارت سوخت پراید هم به من نداد!»
![](/files/fa/news/1391/10/26/130121_474.jpg)
در برنامه این هفته نود به جز بررسی بازی های هفته بیست و یکم لیگ برتر، فردوسی پور به ماجرای صحبت های فتح الله زاده در خصوص دربی سال 78 پرداخت و در این باره گفتگویی با عابدینی و شخص فتح الله زاده انجام داد.
کنایه مایلی کهن به استقلال و قلعه نوعی
محمد مایلی کهن که مهمان تلفنی برنامه نود بود گفت: بهروان در شرایطی از فدراسیون فوتبال جدا شد که نه تنها بیشتر افراد حاضر در این فدراسیون دوشغله نیستند بلکه چند شغله هستند.
وی در ادامه افزود: بازیکنان تیم گهر با تمام وجود برای این تیم کار می کنند و از این بازیکنان و از مردم دورود و مسئولان باشگاه تشکر می کنم.
سرمربی تیم فوتبال گهر همچنین خاطر نشان کرد: از روزی که آمدم قرار بود که تیم گهر به ایثارگران واگذار شود اما تا به حال این اتفاق نیافتاده است.
مایلی کهن در بخش پایانی اظهارات خود عنوان کرد: بعضی ها برای تیم خود میلیاردی خرج کرده اند اما می گویند رختکن تیم ما بخاری ندارد. اگر من بودم خودم می رفتم یک بخاری تهیه می کردم و داخل رختکن می گذاشتم.
عابدینی: فتح الله زاده نبش قبر نکند
مدیر عامل سابق سرخپوشان تهرانی درباره اظهارات فتح الله زاده مبنی بر بازی سال 78 و نتیجه ای که می توانست شش بر صفر به سود استقلال تمام شود، گفت: دربازی رفت فصل 78-79 موقعی که ما 9 نفره شدیم همه یادشان هست که آن زمان پایان رافت می توانست با فرصتی که داشت تیم ما را در آن مسابقه به پیروزی برساند.
وی در ادامه افزود: آقای فتح الله زاده نبش قبر نکند و یه سری حرف ها را باز نکند.
عابدینی خاطر نشان کرد: آقای هدایتی وقتی تیم گهر را گرفتند به صورت اجاره ای این کار را انجام دادند. یعنی قبول کردند که برای گهر هزینه کنند اما مالک باشگاه نباشندو کمتر کسی در فوتبال ایران چنین کاری می کند و نزدیک 2 میلیارد و 300 میلیون تومان برای این تیم خرج کردند.
مدیر عامل داماش گیلان همچنین اظهار داشت: آقای مایلی کهن نیز زمانی قبول کرد به گهر برود که هیچ کس حاضر به حضور در لرستان نبود. این تیم الان اگر روی پا مانده است به لطف حضور مایلی کهن، بازیکنان و کمک های هدایتی بوده است. الان نیز امیدوارم ایثارگران از این تیم حمایت کند.
دو پنالتی صبای قم سوخت
کارشناس داوری برنامه نود معتقد است که دربازی تیم های صبای قم و پرسپولیس داور می توانست دو خطای پنالتی برای صبا بگیرد.
این دو پنالتی می توانست صبای قم را با دو گل در این بازی به پیروزی برساند.
استپانیان: بهترین بازیکنان ارمنستان 30 هزار دلار می گیرند
لئون استپانیان یکی از مهمانان برنامه نود بود.
وی که بیش از 9 سال در تیم فوتبال سپاهان بازی می کرد در خصوص دوران بازی گری اش در این تیم گفت: به خاطر شوت های محکمی که می زدم خیلی معروف شدم.
این بازیکن ارمنی سابق سپاهان افزود: همیشه از طریق ماهواره فوتبال ایران را دنبال می کنم.انگیره فوتبالیست های این دوران کمتر شده و تعداد تماشاچیان هم خیلی زیاد بود. یادم هست اولین باری که برای بازی به تهران آمدم از دیدن 80 هزار تماشاگر با پرچم آبی به شدت تعجب کرده بودم.
استپانیان همچنین خاطر نشان کرد: همواره این موضوع مطرح بود که به پرسپولیس یا استقلال می روم اما در اصفهان راحت بودم.
در لیگ ارمنستان بهترین بازیکن هم که باشی بیش از 30 هزار دلار در طول یکسال دریافت نخواهی کرد.
از آقایان مناجاتی، فرهاد کاظمی، ساکت، تاج و همه کسانی که به من در فوتبال ایران کمک کردند تشکر می کنم.
رویانیان و ساخت 1000 مدرسه فوتبال پرسپولیس
محمد رویانیان می گوید که ساخت 1000 مدرسه فوتبال در کشور به تعداد شهرهای ایران از جمله آرزوهای وی است.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس همچنین در گفتگو با دوربین نود از راه اندازی 30 شعبه پرسپولیس در کل کشور خبر داد.
فتح الله زاده: فائقی به من گفت کمی ملاحظه کنید
مدیر عامل باشگاه استقلال که یکی از مهمانان تلفنی برنامه نود بود گفت: بیش از 40 درصد قرارداد بازیکنان را داده ایم اما آنچنان وضعیت ما بد نیست. بازیکنان پرسپولیس تمام رقم قرارداد خود را گرفته اند اما بازیکنان ما هنوز به نصف پول خود هم نرسیده اند.
علی فتح الله زاده درخصوص اظهاراتش درباره بازی سال 78 استقلال و پرسپولیس گفت: در بازی سال 78 آقای فائقی به ما گفت که کمی آرام تر بازی کنید. ایشان اصلا به من نگفتم که گل نزنید و فقط توصیه کردند که کمی ملاحظه کنید. چراکه در آن بازی آقای پروین خیلی عصبی بودند و می خواستند تیم را از زمین بیرون بکشند.
![](/files/fa/news/1391/10/25/262403_608.jpg)
مجید صالح در پایان دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و مس کرمان که به برتری 2 بر یک آبیپوشان پایتخت انجامید، اظهار داشت: بازی بسیار سختی بود و مس کرمان، امروز فراتر از انتظار بازی کرد.
وی افزود: این تیم سازمان دفاعی خوبی دارد و در بسیاری از دقایق فشار زیادی روی دروازه استقلال ایجاد کرد. در نیمه دوم، دیدار جذابی را شاهد بودیم و باید برای کسب این 3 امتیاز خداوند را شاکر باشیم.
صالح با ابراز خرسندی از بازی کردن فرهاد مجیدی گفت: خوشحالم که کاپیتان استقلال به میدان رفت اما وارد شدن وی به میدان و شرایط سکوها سبب شد تیم ما احساسی شود.
مربی استقلال در خصوص دیدارهای آینده این تیم عنوان کرد: ابتدا باید به فکر دیدار سخت با ملوان بندرانزلی باشیم و سپس به شهرآورد فکر کنیم.
در عکس زیر کیمیایی، هاشمی، آدینه، فرخنژاد، تنابنده و افشار را در کنار هم می بینیم.
![](http://www.nedayeenghelab.com/images/docs/000073/073814/images/75(1).jpg)
مدافعی که از برد تیمش خوشحال نیست |
دوشنبه ، 25 دی 1391 ، 14:49 |
مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: از برد سپاهان برابر ذوبآهن زیاد خوشحال نیستم چراکه کار داشت به جاهای باریک میکشید. به گزارش رویشنیوز فرشید طالبی در گفتوگو با فارس با اشاره به بازی تیمش برابر ذوبآهن اظهار کرد: از برد در این بازی زیاد خوشحال نیستم چراکه بازی در مشت سپاهان بود، تعللمان در این بازی موجب شد با وجودی که دو گل از حریف خود پیش بودیم کار به جاهای باریک کشیده شود. وی تصریح کرد: با تمام اتفاقاتی که در بازی افتاد خدا را شاکرم باز هم توانستیم نتیجه را به سود خود به پایان برسانیم. مدافع تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: این دیدار رفاقت در کنار رقابت بود و تماشاگران یک بازی بسیار خوب را دیدند. وی با اشاره به اعتراضش به یکی از بازیکنان ذوبآهن تاکید کرد: در یک صحنه به بازیکن ذوبآهن گفتم توپ را به بیرون بزند چراکه بازیکن ما روی زمین افتاده بود، شرایط بازی حساس بود و مسئله خاصی نبود. طالبی اضافه کرد: امیدوارم در بازیهای آینده نیز بتوانیم نتایج مثبت خودمان را تکرار کنیم. |
تصادف بازیکن تراکتور وانتقال به بیمارستان
حال عمومی ابراهیمی خوب توصیف شده ولی از ناحیه دست راست دچار شکستگی شده است
![از 5 تا 15 سال حبس برای مهدی هاشمی از 5 تا 15 سال حبس برای مهدی هاشمی](http://arshnews.ir/images/docs/000029/n00029568-b.jpg)
اخیراً یکی از وکلای مهدی هاشمی در جمعی مدعی شده است با کیفر خواستی که برای این فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت در نظر گرفته شده است به طور خوش بینانه وی از 5 الی 6 سال و در صورت نگاه بدبینانه 15 سال حبس را در پیش رو داشته باشد.
![](/files/fa/news/1391/10/26/26719_728.jpg)
آنها بهدنبال چالش آفرینیاند همانگونه در انتخابات سال 88 بهدنبال آن بودند. ماههاست که برخی از ورشکستگان سیاسی، با طراحی سناریویی پیچیده، وارد مسائل انتخاباتی شدهاند؛ در حال افکارسنجیاند و با اظهارنظرهای محفلی و گاهی علنی، بازخوردهای رسانهای و مردمی را درباره حضور خود بررسی میکنند.
بهعبارت سادهتر با دست پس میزنند و با پا پیش میکشند. اگر آن روزها در گوشهوکنار و پیداوپنهان از «صیانت از آرا» دم میزدند و با راهانداختن شایعات مختلف درصدد دامنزدن به این ذهنیت بودند که «نکند در انتخابات تقلب شود»، این روزها از همان حلقومها ندای «انتخابات آزاد» شنیده میشود تا شاید عدم اقبال مردمیشان را توجیه کنند و شاید دهها بهرهبرداری دیگر.
اگر فضا مدیریت شده بود...
آن روزها، رهبر معظم انقلاب بهکرات، طرفداران نامزدها را به رعایت اخلاق در قبال یکدیگر دعوت کردند که به طریق اولی این اخلاق باید در مواجهه با انقلاب اسلامی که بزرگترین سرمایه ما شیعیان است، نیز رعایت میشد. شک نداریم نظام اسلامی به واسطه سازوکار مردمی و کمنقصی که در برگزاری انتخابات دارد، همیشه دارای پرشورترین انتخاباتها در نوع خود بوده است. شرط لازم این پرشوری، رعایت فضای سالم انتخابات بود؛ البته تا قبل از انتخابات سال 88 کمتر اتفاق افتاده بود که تا این حد فضا مسموم شود.
پیش از این، رهبر انقلاب بارها در برهههای مختلف بر لزوم حفظ این فضا تأکید کرده بودند: «همه بایستی نسبت به این انتخابات احساس تکلیف کنیم؛ هم مسئولان، هم آحاد مردم و هم مجموعههای گوناگون سیاسی و اجتماعی و فعالانی که در کشور هستند. اولا سلامت این انتخاباتها مهم است، که خوشبختانه مسئولان کشور به این توجه دارند، ما هم همیشه تأکید کردهایم و حالا هم هست.
باید از آرای مردم بهطور کامل صیانت بشود. در همین اندازه از لحاظ اهمیت، حفظ سلامت فضای انتخابات، قبل از شروع انتخابات است... بایستی سلامت فضا را حفظ کنید. بعضی فضای انتخابات را خراب میکنند؛ تخریبکردن، اهانتکردن و خُردکردن شخصیتهای گوناگون، همه بر خلاف اقتضای سلامت انتخابات است... . همه توجه داشته باشند که تخریب، فضای انتخابات را خراب میکند.
شما از آن کسی که به او علاقهمندید، دفاع کنید؛ هیچ مانعی ندارد؛ اما به آن کسی که رقیب اوست، مطلقا حمله نکنید؛ تخریب نکنید. این تخریب و این حرفزدنها و اهانتکردنها، نه حجیت دارد برای مستمعان، و نه جایز است؛ بهخاطر اینکه فضا را خراب میکند. بنابراین مسأله حفظ سلامت خودِ انتخابات و حفظ سلامت فضای انتخابات، خیلی مهم است.»
با رجوع به روزهای قبل از انتخابات 88 و حتی 84، یادمان میآید موج تخریبهایی را که بر علیه نامزدهای اصولگرا راه انداخته بودند. یادمان نمیرود تشکیکآفرینیهایی را که در قالب کمیته صیانت از آرای ستاد آقایان موسوی و کروبی به راه افتاد و با موجسواری تندروهای مشارکتی و سازمان مجاهدینی در راهبردی تحت عنوان «موج سوم حمایت از خاتمی و موسوی» کم کم به فاز عملیاتی و ضدامنیتی نزدیک شد. آری «تقلب» اسمرمز آشوب بود و اینروزها زمینهچینی اسمرمزی دیگر، برای فتنهای دیگر، در حال برنامهریزی است که قطعا با بصیریتی که مردم در جریان حوادث سال 88 از خود نشان دادند، دامنه حقیرتری خواهد داشت و تیر خلاصی خواهد بود بر پیکره اصلاحات به روش آمریکایی!
و دوباره هشدارهای صریح رهبری
مقام معظم رهبری در روزهای منتهی به انتخابات 88 بارها سیاسیون را به جریانی که در حال شکلگیری بود توجه دادند و ضمن خطاب قرار دادن کسانی که در صدد تشکیک در سلامت انتخابات بودند، فرمودند: «انتخاباتی که قرار است دوسه ماه دیگر برگزار شود را از حالا شروع کردن به خدشه وارد کردن؛ این چه منطقی است؟ چرا بیخود خدشه وارد میکنند؟ مردم را متزلزل میکنند، تردید ایجاد میکنند.»
امروز نیز رهبری هشدارهای مشابهی میدهند. معظمله در دیدار جمعی از طلاب و مردم قم که به مناسبت سالگرد قیام 19 دی برگزار شد، با مطرحکردن نکات بسیار مهمی درباره انتخابات ریاستجمهوری، تعریضی نیز به کسانی وارد کردند که با هدفی خاص دم از «انتخابات آزاد» میزنند: «یکی از هدفها این است که کاری کنند که انتخابات بدون حضور پرشور و همگانی مردم برگزار شود. این را از حالا همه بدانند: آن کسانی که ممکن است از سر دلسوزی، راجع به انتخابات یک توصیههای عمومی بکنند که آقا انتخابات اینجوری باشد، آنجوری نباشد، حواسشان باشد به این مقصود دشمن کمک نکنند؛ مردم را از انتخابات مأیوس نکنند، هی نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سیوچندتا انتخابات داشتهایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آنچه که در ایران میگذرد، آزادتر است؟
کجا صلاحیتها ملاحظه نمیشود، که اینجا روی این مسائل هی تکیه بکنند، هی تکیه بکنند، هی بگویند، هی تکرار کنند و یواشیواش این ذهنیت را، به خیال خودشان، در مردم بهوجود بیاورند که خب، این انتخابات فایدهای ندارد؟ این یکی از خواستههای دشمن است. آن کسانی که در داخل، این حرفها را میزنند، ممکن است غفلت کنند. من میگویم غفلت نکنید، حواستان باشد، کار شما جدول مورد نظر دشمن را پر نکند؛ مقصود او را تکمیل و تتمیم نکند. این یکی از راههای از شور و هیجانانداختنِ انتخابات است.»
انگشت رهبری به کدام سو بود؟
پس از انتشار بیانات رهبری این سؤال مطرح شد که چه گروهها و چه کسانی مخاطب این جملات صریح رهبری بودند؟
کلیدواژه «انتخابات آزاد» از چند ماه قبل به دفعات از سوی طیفهای مختلف جریان اصلاحات، از رادیکالترین سر آن گرفته تا متعادلهای جریان اصلاحات، بهکار رفته بود و چهرههای برجسته این جریانِ شکستخورده در تلاش بودند تا اینگونه القا کنند که که تنها راه برونرفت از وضعیت فعلی، برگزاری «انتخابات آزاد»، آن هم به روشی است که آنان میپسندند!
«رضا پهلوی»، پسر محمدرضای معدوم، از پرچمداران انتخابات آزاد بود. وی میگوید: «برای دستیابی به حکومت صندوق رأی و حاکمیت پایدار مردم بر مردم در ایران، در چارچوب برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه بر اساس معیارهای بینالمللی، از پا نخواهیم نشست... ما باید با خرد جمعی خطر جنگ را از بین ببریم و از دنیا و سازمانهای حقوق بشری دنیا بخواهیم که ما را در انجام خواست برگزاری یک انتخابات آزاد کمک کنند!»
رضا پهلوی البته به فراخور هوش سیاسی مثالزدنیاش (!) خیلی سریع هدف خود از مطرح کردن بحث انتخابات آزاد را لو میدهد و میگوید «گذشتن از سد جمهوری اسلامی» از طریق انتخابات آزاد و با راههایی همچون «نافرمانیهای مدنی همچون اعتصابات سراسری» امکان پذیر است.
همگام با ربع پهلوی، فتنهگران خارجنشین نیز بارها بر طبل انتخابات آزاد کوبیده بودند. طبلی که صدایش البته در داخل نیز شنیده میشد.
برای مثال «سیدمحمد موسوی خوئینیها»، مرد خاکستری اصلاحات، از افرادی است که در شبههافکنی از دوستان خارجنشین خود عقب نماند. و در دیداری که با اعضای «شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران» داشت، با بیان اینکه «اگر انتخابات آزاد در کار باشد، میتوان به آن فکر کرد»، گفته بود: «باید شخصیتهایی مثل آقای مهندس موسوی و جناب آقای کروبی بتوانند در صحنه انتخابات حاضر شوند اما اگر قرار باشد از میان نامزدهای انتخابات و حامیانشان یکی به کرسی ریاستجمهوری برسد و دیگران یا در حبس باشند یا در حصر، این معنای انتخابات آزاد نبوده و قابل قبول نیست.»
سیدمحمد خاتمی رئیسجمهوری دولت اصلاحات نیز دراظهارنظری گفته بود که مطلوب آنها این است که یک «انتخابات آزاد» و واقعا اطمینانبخشی برگزار شود که مردم بتوانند آزادانه انتخاب کنند! وی همچنین مدعی است: «با اینروندی که هست، فقط یک راه وجود دارد: اینکه نظام رویکردش را عوض کند و آن را در انتخابات آزاد و سالم و فراگیر نشان دهد... اگر «انتخابات آزاد» برگزار شود و نقدها هم بشود، مردم انتخاب میکنند و مسئولیت انتخاب خود را نیز میپذیرند و اگر انتخابشان درست نبود، هزینه آن را هم میدهند و چهار سال بعد فرد دیگری را انتخاب میکنند.»
آیتالله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیز در دیدار اعضای «شورای عمومی انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران» میگوید: «برگزاری «انتخابات آزاد»، شفاف و منطبق بر قانون اساسی میتواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل کرده و علاوهبر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینهها خلع سلاح و مأیوس کند.»
روزنامهها و رسانههای وابسته به جریان اصلاحطلب نیز همگام با چهرههای خود درصدد شبههافکنی بودهاند. روزنامه اعتماد چند روز قبل در گفتوگویی با «محمدرضا خاتمی»، دبیرکل حزب منحلشده مشارکت، از قول وی درباره حضور یا عدم حضور اصلاحطلبان در انتخابات آینده نوشت: «اصلاحطلبان زمانی میآیند که انتخابات آزاد باشد. هدف، برگزاری انتخابات آزاد است. برگزاری انتخابات آزاد یعنی اعلام عملی تغییر سیاستها و یعنی همه چیز و همه کس در چارچوب قانون.»
مجتبی واحدی (مشاور مهدی کروبی)، غلامحسین کرباسچی (شهردار اسبق و متخلف تهران)، اردشیر امیرارجمند (مشاور میرحسین موسوی) و... نیز دیگر اصلاحطلبانی بودند که همچون انتخابات گذشته ریاستجمهوری توپخانه شبههافکنی را به راه انداختهاند.
رئیسجمهوری که شبیه اصلاحطلبان شد
متأسفانه در ماههای اخیر شاهدیم که بسیاری از رفتارهای رئیسجمهوری محترم به اصلاحطلبان نزدیک شده است! چند نمونه از این چرخش ادبیات رئیسجمهوری در مقابل پدیدههای سیاسی را شاهد بوده ایم که از جمله آنها تغییر نگاه او در برابر دانشگاه آزاد، رابطه با آمریکا و در آخرین مورد هم درخواستهایی درباره بازدید از زندان اوین است که دوران سیاه دوم خرداد و ادبیات وحشتناک اصلاحطلبان را یادآوری کرد.
مطرحکردن «انتخابات آزاد» یکی دیگر از نقطههای اشتراک احمدینژاد 1391 با اصلاحطلبان است. او چند روز قبل از بیانات رهبری گفته بود: «مردم باید با نشاط، رئیسجمهوری را با رأی بالا انتخاب کنند چراکه این مسأله دنیا را دگرگون میکند و دنیا را بههم میزند؛ همه باید به این مسأله توجه داشته باشند که قدرت و رأی مردم تعیینکننده است... انتخابات باید آزاد باشد و هیچکس نباید حتی در ذهنش این باشد که در انتخابات اثر بگذارد یا دخالت بیجا کند و ملت هم اجازه چنین کاری را به کسی نمیدهد و ما هم در همین رابطه در خدمت ملت هستیم. ?»
بیانات رهبری در19دیماه91
آن کسانی که ممکن است از سر دلسوزی، راجع به انتخابات یک توصیههای عمومی بکنند که آقا انتخابات اینجوری باشد، آنجوری نباشد، حواسشان باشد به این مقصود دشمن کمک نکنند؛ مردم را از انتخابات مأیوس نکنند، هی نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سیوچندتا انتخابات داشتهایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آنچه که در ایران میگذرد، آزادتر است؟
منبع: پنجره
18100 | زمان مخابره: 1391/10/26 | ساعت: 05:00 | سرویس: نامه > سیاست |
رهبر: حضور روحانیت در انتخابات ما را از بلاتکلیفیهای موجود رها میکند/ مردم مار گزیده شدهاند
نماینده سابق مجلس متعقد است که تعدد کاندیداهای اصولگرایان در انتخابات ریاستجمهوری به نفع اصلاحطلبان و جریان انحرافی خواهد بود.
وی افزود: ما در گذشته نیز رئیس جمهور روحانی داشتیم و عملکرد آنها بیانگر نقش مثبت روحانیت در جامعه است و حضور روحانیت ما را در خیلی از موراد از بلاتکلیفی که این روزها دچارش هستیم خارج خواهد کرد.
امام جمعه اصفهان با تاکید بر اینکه کاندیداهای ریاست جمهوری باید ولایتمدار باشند افزود: کسی که قصد حضور در انتخابات را دارد باید زمینه و شرایط برایش فراهم باشد و مورد تایید و قبول عامه مردم باشد. این فرد باید تجربه کاری داشته باشد و داری هوشمندنی و ولایتمدرای باشد.
رهبر در ادامه گفت: باید منتظر نشست و دید چه کسانی پای به عرصه رقابت خواهند گذاشت و الان برای پیش بینی در مورد اینکه چه کسانی در انتخابات حاضر خواهند شد کار بسیاری سختی است و وقتی این آقایان آمدند، آن وقت میشود این حضرات را باهم مقایسه کرد و آنگاه مردم نیز فرد واجد شرایط را انتخاب میکنند.
نماینده سابق مجلس با توجه به نقش تاثیرگذار جامعتین در انتخابات گذشته گفت: حضور و تشخیص و حمایت جامعتین بسیار تاثیرگذار است و مردم نیز از نظرات آنان بهره میبرند. اگر جامعتین بخواهد به مصدایق وارد شود و شخص واحدی حمایت کند قطعا مورد دلگرمی و حمایت مردم نیز خواهد بود. حالا باید دید که دوستان در انتخابات آینده به صورت جمعی حضور خواهند داشت یا انفرادی.
وی افزود: عهده دار شدن سمت ریاست جمهوری کار بسیار دشواری است، با توجه به اینکه مردم نیز مارگزیده شدهاند و تلخیهایی را تجربه کرده اند، لذا این پست دارای حساسیتهای فراوانی است که باید درانتخابات دقت بسیار صورت بگیرد.
رهبر حضور کاندیداهای ریاست جمهوری از سوی اصولگرایان را به صلاح ندانست و افزود: اینکه دوستان ما متفرق بشوند و هر کدام کاندیدایی جدا معرفی بکنند این به ضرر اصول گرایان است و احتمال دارد آراء شکسته شود و از این شکسته شدن آراء جریانهای دیگر در انتخابات سود ببرند.
وی در مورد سخنان آیتالله مصباح در مورد منتفی بودن حضور کاندیدای واحد از سوی اصولگرایان گفت: در مجلس نیز آقایان جبهه پایداری کار پسندیدهای انجام ندادند که با یک تیم جدید به نام اصولگرایی وارد انتخابات شدند. اینها یک تنگ نظری و گرایشات سلیقهای است که سبب شکاف جریان اصول گرایان خواهد شد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
عکس محمدرضا مهقانی در آذر ماه93
کریمی:عادت ندارم نان حرام سر سفرهام ببرم
مدیریت برق بندرترکمن
سلیمی در نطق میاندستور: حذف شعار مرگ بر آمریکا کشیدن صندلی از ز
ثروتی خطاب به مسئولان خراسان شمالی: پروژه راهآهن گرگان-بجنورد- م
موسوی در اخطار قانون اساسی: رقم تعرفه برق باید مشخص باشد
قاضی پور در اخطار قانون اساسی مخابرات روستایی باید بررسی شود
گزارش تصویری/ صحن علنی مجلس روز چهارشنبه 15 آبانماه
پیام تسلیت فراکسیون زنان و خانواده در پی درگذشت حبیبالله عسگراول
[عناوین آرشیوشده]